Polecam- warto tam być
.png)
gorgol31 napisał(a):Pozdrawiam wszystkichToskania to kraina pięknych krajobrazów i kamiennych miast o stromych uliczkach, wina, oliwy i palącego słońca; to region, gdzie średniowieczne malarstwo osiągnęło wymiar boski, gdzie narodził się renesans. Warto tam przyjechać….
Polecam- warto tam być
.png)
andeo napisał(a):Ja również z chęcią bym się dowiedziała więcej i jakieś może ładne zdjęcia obejrzała.Zachęcam Cię Grzegorz do napisania czegoś więcej .pozdrawiam
..png)
mysza73 napisał(a):O Toskanii jest u nas na forum sporo![]()

.png)
kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):O Toskanii jest u nas na forum sporo![]()
To fakt
Jeszcze naszego autorstwa Małe i duże niebałkańskie podróże czyli Toskania, Umbria, Marche, Emilia-Romania, trochę Lacjum....
..png)
mysza73 napisał(a):andeo napisał(a):Ja również z chęcią bym się dowiedziała więcej i jakieś może ładne zdjęcia obejrzała.Zachęcam Cię Grzegorz do napisania czegoś więcej .pozdrawiam
O Toskanii jest u nas na forum sporo![]()
.png)
mysza73 napisał(a):andeo napisał(a):Ja również z chęcią bym się dowiedziała więcej i jakieś może ładne zdjęcia obejrzała.Zachęcam Cię Grzegorz do napisania czegoś więcej .pozdrawiam
Pod niebem Toskanii
Toskania w długi majowy weekend
Toskania od środka (i nie tylko)
....Toskania....
miłej lektury.
.png)
andeo napisał(a):mysza73 napisał(a):andeo napisał(a):Ja również z chęcią bym się dowiedziała więcej i jakieś może ładne zdjęcia obejrzała.Zachęcam Cię Grzegorz do napisania czegoś więcej .pozdrawiam
Pod niebem Toskanii
Toskania w długi majowy weekend
Toskania od środka (i nie tylko)
....Toskania....
miłej lektury.
dzięki ,przyda się.