napisał(a) agata26061 » 23.01.2018 15:04
rudik_a napisał(a):Agata..natchnęłaś mnie swoją relacją

wybieramy sie w tym roku grupą 6 + 6 dzieci w wieku 3 - 12 lat. Wahaliśmy się między Tucepi a Omisem, po Twojej relacji stanowczo pada na Tucepi

Bardzo mi miło. Cieszę się, że kogoś mogły zainspirować moje "wypociny"

rudik_a napisał(a):Mam pytanie do Ciebie - czy nie było za głośno tak blisko deptaka? dzieciaki spały bez problemu?
Jeśli chodzi o przechodniów nie było głośno w ogóle. W apartmanie gwar nie jest słyszalny. Tam nie ma aż takich baaardzo dzikich tłumów, jak mogłoby się wydawać. Owszem, ludzie się kręcą, ale żeby było ich słychać w apartmanie, to nie

Pod naszym oknem dosłownie była mała scena i tam ze 2 razy odbywały się jakieś występy, więc wtedy było słychać w apartmanie. Moje dzieci się nie budziły, ale bardziej wrażliwe już mogłyby. My mieszkaliśmy w pierwszej linii w samym centrum, ale już np. na ulicy Kamena, czy Donji Ratac, jest już dalej od centrum, więc tam z pewnością wieczorami w apartmanach nic nie słychać

rudik_a napisał(a):Aaaaa...zapomniałam dodać - cudne macie dzieciaki!!! zdjęcie Małej z buzią w dżemie - cudne!!
zdjęcie Taty z dzieciakami na tle morza - nie mogę się doczekać jak zrobię podobne - męża z córeczkami

Dziękuję. Dzieciaki rosną jak na drożdżach. W następnym roku w relacji znów pewnie je będę pokazywać, bo sama lubię z roku na rok oglądać zdjęcia różnych forumowiczów, jak zmieniają się ich pociechy. Wtedy widać jak czas nieubłaganie biegnie

Pozdrawiam