dids76 napisał(a):czas przygotować się do Wielkiego Postu
Szyneczki i kiełbaski nie tak śliczne jak u Maćka, bo wedzarnik bardziej chałupniczy i pogoda nie rozpieszcza
Oooo! Jakie cudne... ja tylko kiełbaski czasem robię, a i to max 2-3 razy w roku.
.png)
wrocławianka napisał(a):Przeczytałam cały wątek jednym tchem i choć jestem umiarkowaną amatorką mięsiwa to lekturę chłonęłam z lekkością , z jaką pochłaniam porcją makowo-kawowego tortu![]()
Maćku, chapeau bas, jesteś WIELKI. Pozdrowienia dla żony, to cudne gdy ludzie mają pasje.
.png)
.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a):Witam Maciek 1956.Sorka nie mialem za barzo czasu napisacz Ty recepte ale dziszaj pod wieczur sie postaram .Dostaniesz recept na duszone kalamare a mogom bycz i oszmjornice w oliwi z oliwek i winku bialemu.
.png)
Krystyna napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Witam Maciek 1956.Sorka nie mialem za barzo czasu napisacz Ty recepte ale dziszaj pod wieczur sie postaram .Dostaniesz recept na duszone kalamare a mogom bycz i oszmjornice w oliwi z oliwek i winku bialemu.
Podaj je na forum, na pewno więcej jest zainteresowanych.![]()
Pozdrav
.png)
.png)
.png)
Maciek1956 napisał(a):... szykuję dokumentację potraw chorwackich, cierpliwości ...
.png)
.png)
.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a):Jeszly jesteszcie zainteresowani mogę Wam napisacz kilka dań kuchinie moje mame ?