maciek1956 napisał(a):Ognisko rozpalę, kiełbasę powieszę, kociołek z winem lub piwem nad ogniem ustawię i wędzenie jakoś przetrzymam.
..tylko czy do końca wytrzymasz....
maciek1956 napisał(a):Ognisko rozpalę, kiełbasę powieszę, kociołek z winem lub piwem nad ogniem ustawię i wędzenie jakoś przetrzymam.
.png)
lubelski napisał(a):maciek1956 napisał(a):Ognisko rozpalę, kiełbasę powieszę, kociołek z winem lub piwem nad ogniem ustawię i wędzenie jakoś przetrzymam.
..tylko czy do końca wytrzymasz....![]()
maciek1956 napisał(a):Mięso mam już kupione, ułożone w miskach, pekluje się. Mam kłopot z kupnem siatek, np do szynek. Były zawsze, teraz nie ma, na 4 bazarach pytaliśmy, w kilku sklepach, nie ma![]()
.png)
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):No tak, z tą pamięcią to chyba jakaś epidemia panuje.![]()
![]()
.png)
zebik napisał(a):maciek1956 napisał(a):No tak, z tą pamięcią to chyba jakaś epidemia panuje.![]()
![]()
Spokojnie wiosna za pasem przetestujemy twoje wędzonki czy też pod koniec ich wędzenia pamięć stracę.![]()
![]()
maciek1956 napisał(a):zebik napisał(a):maciek1956 napisał(a):No tak, z tą pamięcią to chyba jakaś epidemia panuje.![]()
![]()
Spokojnie wiosna za pasem przetestujemy twoje wędzonki czy też pod koniec ich wędzenia pamięć stracę.![]()
![]()
U mnie i moich rodziców (od maja do końca października mieszkają na Mazurach) środków na zanik pamięci nie zabraknie![]()
maciek1956 napisał(a):Już niedługo, zaraz po zimie![]()
![]()
.png)
maciek1956 napisał(a):Pamiętam o Andrzeju![]()
![]()
Może jeszcze ... dobra, dobra, do wiosny wszystko zorganizujemy