A w lecie to pewnie do samej linii brzegowej stawiają leżaki i ludziów jak mrówków
Super te klify i wrak, z tego co pamiętam bliżej centrum Pafos też był jakiś wrak lub statek na stałe parkujący
Fajny sad
.png)
.png)
Mai napisał(a):Super te klify i wrak, z tego co pamiętam bliżej centrum Pafos też był jakiś wrak lub statek na stałe parkującytylko dalej od brzegu.
Mai napisał(a):Fajny sad
Beata W. napisał(a):No te sady zdecydowanie mi się podobają, a jeszcze jak grejpfruty zostają w rękach to mogła bym tam chwilkę zostać
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Coś nikt tu dziś nie zagląda![]()
a ja i tak lecę dalej....
…i jedziemy dalej... dalej na północ….
.png)
trinity napisał(a):może śniegbo jakoś mi się śnieg z północą skojarzył

.png)
.png)
bernidi napisał(a):Do wąwozu Avakas?
bernidi napisał(a):piekara114 napisał(a):Cześć Wojtek, tam nie dotarliśmy...
Szkoda bo jest niewielki ale ładny...
.png)
Franz napisał(a):bernidi napisał(a):Do wąwozu Avakas?Bardzo się nam podobał.bernidi napisał(a):Szkoda bo jest niewielki ale ładny...piekara114 napisał(a):Cześć Wojtek, tam nie dotarliśmy...
Franz napisał(a):W kwestii widokowo ustawionej ławeczki nam przypadła do gustu taka na półwyspie Greko.
To proszę częściej zaglądać. Dopingu potrzeba.... chcę relację skończyć jeszcze w marcu, a jesteśmy dopiero na wtorku, a gdzie tam do niedzieli....kmichal napisał(a):... jak nie - jak tak ...piekara114 napisał(a):Coś nikt tu dziś nie zagląda...
.png)
piekara114 napisał(a):To proszę częściej zaglądać. Dopingu potrzeba.... chcę relację skończyć jeszcze w marcu, a jesteśmy dopiero na wtorku, a gdzie tam do niedzieli....
....png)
Chcę jeszcze Grecję pokazać, a to też trochę zejdzie, więc wiesz.....kmichal napisał(a):... czasami trzeba weryfikować swoje plany - ja też chciałem zakończyć swoją relację do majówki, ale raczej będzie kiepsko ...piekara114 napisał(a):To proszę częściej zaglądać. Dopingu potrzeba.... chcę relację skończyć jeszcze w marcu, a jesteśmy dopiero na wtorku, a gdzie tam do niedzieli.......
Beata W. napisał(a):Widać ta plaża jest tak samo piaszczysta jak chorwacki Bol
kmichal napisał(a):...ale oczywiście dopinguję - go, go, go ......
Beata W. napisał(a):Jesteśmy jesteśmyi dopingujemy
![]()