Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vlasici - na wyspie Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcineq
Globtroter
Vlasici - na wyspie Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcineq » 25.06.2008 13:08

Czy był ktoś z szanownych forumowiczów kiedyś w osadzie Vlasici na wyspie Pag, chodzi mi o samą miejscowość Vlasici bo wyspe Pag i miasteczko Pag znam dośc dobrze, jeśli tak to bardzo prosze o jakieś opinie na temat tego miejsca, interesuje mnie jak wygląda sprawa sklepu i jego zaopatrzenia w tej miejscowości, czy jest tam jakaś ciekawa knajpka, pozatym czy ta miejscowośc jest zatłoczona w sezonie. Jedziemy w tym roku z psem i 13- miesięczną dziewczynką i sie zastanawiam czy to bedzie odpowiednie miejsce. I jak wygląda tam sprawa z plażami, czy poza tą główna piaszczysta plażą w centrum osady można znaleźć jeszcze jakieś fajne zatoczki tak żeby można było tam zabierać psa, dodam że mój psiak - labrador jest fanatykiem wody w każdej postaci ;) Jeśli któryś z forumowiczów miał by jakieś zdjęcia miejscowości (jakieś inne niż są w sieci - bo te mam już chyba wszystkie) to bardzo proszę o udostępnienie na prv lub w tym wątku.

Z góry dzięki za pomoc 8)
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 25.06.2008 15:24

Vlasici to mała miejscowość, przy dróżce na plażę po lewej jest knajpka(nic specjalnego). Koło kościoła jest mały sklep spożywczy(samoobsługowy) i to chyba wszystko. Jest sporo jak na taką miejscowośc młodzieży(niemieckiej) bo na terenie szkoły mieści się jakiś campus,lub obóz dla młodzieży.
Plaża żwirowa, jest jakby wbita w zatokę,dla mnie trochę za wąska i ciasna no ale zawsze można odejść gdzieś trochę dalej.
Rzuć adres to chyba znajdę jakieś parę zdjęć
marcineq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcineq » 25.06.2008 16:23

rysiek napisał(a):Vlasici to mała miejscowość, przy dróżce na plażę po lewej jest knajpka(nic specjalnego). Koło kościoła jest mały sklep spożywczy(samoobsługowy) i to chyba wszystko. Jest sporo jak na taką miejscowośc młodzieży(niemieckiej) bo na terenie szkoły mieści się jakiś campus,lub obóz dla młodzieży.
Plaża żwirowa, jest jakby wbita w zatokę,dla mnie trochę za wąska i ciasna no ale zawsze można odejść gdzieś trochę dalej.
Rzuć adres to chyba znajdę jakieś parę zdjęć

mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Byłbym wdzięczny za jakieś zdjęcia. Dzięki.
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 25.06.2008 17:29

Poszło !
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 11.07.2008 12:39

Witam , wybieram się w okolice Pagu , czy również mógłbym dostać kilka fotek z tej miejscowości na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję i pzdr :)
A
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 11.07.2008 12:40

Witam , wybieram się w okolice Pagu , czy również mógłbym dostać kilka fotek z tej miejscowości na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję i pzdr :)
A

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone