Re: Ubezpieczenie Moto-assistance
napisał(a) rafgrzeg » 30.04.2013 07:07
sicret napisał(a):jaceek1 napisał(a):Hej ja mam assistance w Mbanku jest to ubezpieczenie na osobę nie ważne jakim pojazdem jedzie i kto jest właścicielem pojazdu. Jestem zadowolony bo autko jeszcze nie odmówiło posłuszeństwa, także nie musiałem korzystać z ubezpieczenia i oby tak dalej

Z pełnym szacunkiem

Ale zadowolonym z ubezpieczenia to można być DOPIERO jak się z niego korzysta.
Jak się TYLKO płaci, to ja też wezmę kasę i tak się uśmiechnę szczerze i otwarcie, że będziesz jeszcze bardziej zadowolony.

Dokładnie tak ja piszesz...
Mnie przyszło swego czasu skorzystać z asistance m-banku... i o zgrozo nigdy więcej u nich tego nie kupię...
A działo się to w sercu Toskanii...praktycznie na wsi
Nic nie wiedzieli, nie znali się, nie mieli zielonego pojęcia jak mają zareagować, dodatkowo auto wywieźli do jakiegoś podejrzanego warsztatu, chociaż tam gdzie mieszkałem był serwis Renault. Trzymali się tego, że mogą holować tylko do 50 km a miasto w którym mieszkałem było oddalone o ... 55 km od miejsca zdarzenia
Później powiedzieli, że naprawa kosztuje 400 euro, po czym gdy pojawiłem się w warsztacie to okazało się że do zapłaty jest 1200 euro... koszmar...
Działo się to bodajże w 2008 roku, więc może zmienili praktyki, ale ja póki co nie chcę się przekonać