Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir, Omis - apartamenty

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 28.08.2007 20:36

07/08.09 wybieramy się w okolice Splitu, może Makarskiej stąd moja prośba. Podajcie jakieś namiary na fajne miejscoweości, gdzie można dostać apartamenty z widokiem w odpowiednim kierunku, i może trochę luksusu jakim jest klima. Planujemy wylądować gdzieś między Trogirem a Omisem (tak żeby było blisko i do Splitu i do Makarskiej na wycieczki) - jeśli ktoś właśnie tam był i ma fajne info to proszę o pomoc.
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 29.08.2007 08:51

allos napisał(a):07/08.09 wybieramy się w okolice Splitu, może Makarskiej stąd moja prośba. Podajcie jakieś namiary na fajne miejscoweości, gdzie można dostać apartamenty z widokiem w odpowiednim kierunku, i może trochę luksusu jakim jest klima. Planujemy wylądować gdzieś między Trogirem a Omisem (tak żeby było blisko i do Splitu i do Makarskiej na wycieczki) - jeśli ktoś właśnie tam był i ma fajne info to proszę o pomoc.

jesli moge cos zasugerowac to proponuje znalezc cos miedzy Omis a Baska Voda, tak zeby bylo blisko i do Splitu i do Makarskiej.a moze Marusici?
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 30.08.2007 07:40

jesli moge cos zasugerowac to proponuje znalezc cos miedzy Omis a Baska Voda, tak zeby bylo blisko i do Splitu i do Makarskiej.a moze Marusici?[/quote]

dzięki dzięki z całą pewnością gdzieś tam wylądujemy, ciągle jeszcze nie podjęliśmy decyzji czy jechać autem na ON czy LPG+benzin. Znajomy wrócił niedawno i mówił, że nie miał większych kłopotów z LPG na trasie i w HR do 22.00 po tej godzinie już gorzej.
Pawełka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawełka » 30.08.2007 08:12

W ubiegłym roku byliśmy w Podgorze, ale to na południe od Makarskiej. Apartament był OK, 10 Euro za osobę, w tym klimatyzacja i opłata klimatyczna. Niestety to sporo dalej, choć przyznam, że Makarska mnie nie zachwyciła. 1000 razy ciekawszy do odpoczynku po plaży jest Trogir.
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 30.08.2007 08:19

A tu ciekawego tematu dotykamy :wink:
Trogir vs Makarska.Powiem tak, Trogir podoba mi sie baaaardzo! i co roku mowie sobie ze spedze tam max 1 dzien i 1 noc a konczy sie na 3 :wink:
W tym roku jednak dotarlem tez do Makarskiej i powiem, ze jesli idzie o impressski i zycie towarzyskie to Makarska jest troszeczke ciekawsza, oczywiscie nie dorownuje Trogirowi jesli idzie o klimat dyskoteki w otoczeniu murow starego miasta ale... :wink:
no i jesli idzie o kobiety to w Makarskiej widzialem duuuuuuzo ciekawych klimatow, w Trogirze jakby mniej :oops:

podsumowujac, 2 dni trzeba spedzic w Trogirze i 2 w Makarskiej i jest git :lol:

ps.W Makarskiej podobal mi sie klub zielono oswietlony na saaaaamym koncu promenady, swoja droga ciekawe ze oni sie nie potopia po kilku piwkach nad ta woda(dyskoteka nad samym brzegiem), w Trogirze zas plaza na zatoce saldun z muzyka i dj na lazy no i mlodym towarzychem, poezja! :wink:
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 30.08.2007 11:47

[quote="Marcin29"]A tu ciekawego tematu dotykamy :wink:
Trogir vs Makarska.

Ha już około 20.09 po powrocie napiszę Wam swoje subiektywne zdanie na ten temat. Z tym że ilość spędzonych dni w tych miejscach wypadnie na korzyść Makarskiej a zawodników pogodzi jeszcze Split - tam już byłem i bardzo mi się podobało, dlatego wrócę tam w tym roku.
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 30.08.2007 12:21

allos napisał(a):
Marcin29 napisał(a):A tu ciekawego tematu dotykamy :wink:
Trogir vs Makarska.

Ha już około 20.09 po powrocie napiszę Wam swoje subiektywne zdanie na ten temat. Z tym że ilość spędzonych dni w tych miejscach wypadnie na korzyść Makarskiej a zawodników pogodzi jeszcze Split - tam już byłem i bardzo mi się podobało, dlatego wrócę tam w tym roku.

Bedac w Splicie nie zapomniec o klubie Pascha :oops: :lol:
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 04.09.2007 09:17

Bedac w Splicie nie zapomniec o klubie Pascha :oops: :lol:[/quote]

gdzie tego klubu szukać?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone