Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 3

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marekkowalak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 25.07.2022 06:26

gallery_1658689458_815446.jpg
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.08.2022 19:44

IMG-20220804-WA0000.jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2022 21:52

A może to prawda?
Załączniki:
123.jpg
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.08.2022 14:59

kapturek, Jasio, blondynki ... :D

... za memy polityczne i kawały o polityce polskiej będą wyciągane konsekwencje 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.08.2022 05:39

anakin napisał(a):
kapturek, Jasio, blondynki ... :D

... za memy polityczne i kawały o polityce polskiej będą wyciągane konsekwencje 8)

Podciągnąć Suskiego do miana polityka... no gratuluję. Nobilitacja. Ja zaś twierdzę, że to nie łapie się nawet do kategorii "blondynki".
Ale jeśli sprawia ci to radość, możesz zawieszać :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.09.2022 22:32

IMG-20220921-WA0011.jpg
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 26.09.2022 08:44

Całe szczęście, że poniedziałek jest tylko raz w tygodniu... :wink:

Poniedziałek_2.jpg

Poniedziałek_1.jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2022 11:23

:oczko_usmiech:
Załączniki:
Bez tytułu.jpg
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 06.10.2022 15:16

Dobre :lool: :lool: :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2022 18:01

stachan napisał(a):Dobre :lool: :lool: :lool:

Ale jak to? Za dzbana Suskiego było zawieszenie, a za światopogląd już nie??? 8O 8O 8O :mrgreen:
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 06.10.2022 22:13

Mechanik u informatyka - czas zemsty:
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 07.10.2022 05:27

Bravik napisał(a): :oczko_usmiech:
(obrazek)
Jest taki stary abstrakcyjny kawał: "czym się różni wróbel?"
A tu pasowałoby: "czym się różni książka?"
(albo ich 100 w ciągu roku)
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 07.10.2022 10:45

- Tato! Tato! Mówiłeś, że ludzie pochodzą od Pana Boga.
- No.
- A mama mówi, że od małpy. To kto mówi prawdę?
- No widzisz synku, ja mówiłem o mojej rodzinie, a mama o swojej.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2022 11:57

Tak à propos zbliżającego się święta.

Drobny pijaczek nie wiadomo czemu, tak przypadkiem, późnym wieczorem zapłątał się na cmentarzu. Łazi między grobami i w pewnym momencie widzi zajętego swoją pracą grabarza. Postanawia dla żartu go nastraszyć. Zachodzi go po cichu z tyłu i nagle drze ryja: BUUUUAAAA!!!
Grabarz nawet nie drgnął, nawet się nie odwrócił. Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem poplątał się jeszcze chwilę po cmentarzu i odszedł w kierunku bramy. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, znienacka dostaje strzał łopatą w łeb i pada nieprzytomny na ziemię. Po chwili odzyskuje przytomność i widzi nad sobą grożącego mu palcem grabarza, który mówi:
- Przecież umawialiśmy się. Straszymy, wyjemy, bawimy się, biegamy po cmentarzu, ale za bramę nie wychodzimy.
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 02.11.2022 21:26

Facet przejeżdżający przez małe miasteczko w Teksasie wszedł do miejscowego baru. Zamawiając piwo zauważył stojący za barem olbrzymich rozmiarów gliniany sagan wypełniony 10-cio dolarówkami. Zaintrygowany tą olbrzymią ilością pieniędzy zapytał, co to jest - wtedy otrzymał odpowiedź, że to zakład i ten co wygra kasuje wszystko!
- Zakład? A o co się zakładacie?
- Tego nie mogę powiedzieć, wpierw musisz dołożyć 10$ do gara a wtedy się dowiesz.
Bez namysłu wyjął 10$ i położył na stosie. Wtedy to barman wyjaśnił, że sprawa jest w zasadzie prosta i trzeba wykonać trzy zadania:
1. Wypić duszkiem kufel meksykańskiej Tequili pieprzówki, zaprawionej chili bez zrobienia najmniejszego grymasu.
2. Wejść w ogrodzenie na zapleczu baru, w którym jest bullterier morderca i wyrwać mu gołymi rękoma obolały ząb, gdyż pies szaleje z bólu.
3. To już przyjemność, należy iść na pięterko i dać 92-letniej babci orgazm, gdyż nigdy go nie miała!
Facet po usłyszeniu warunków stwierdził z przekąsem, że jeszcze nie oszalał i już o nic więcej nie pytał. Po wypiciu jednak kilku piw i whisky raptem zawołał:
- Dawaj ten kufel Tequili! Po otrzymaniu kufla wypił go duszkiem, zrobił się purpurowo-czerwony na twarzy, łzy mu pociekły po policzkach, lecz mina mu nie drgnęła. Po kilku minutach, gdy doszedł do siebie zapytał bełkocząc, gdzie jest ten pies i chwiejnym krokiem wyszedł... W barze zamarło, gdyż z podwórka słychać było przerażające odgłosy, szczekanie, warczenie, wrzaski, łomot i na koniec wycie psa... I cisza. Kilka osób się przeżegnało - no zabił chłopa! W tym to momencie facet wchodzi z powrotem do baru.
Ubranie w strzępach, cały podrapany i upaćkany. Rozgląda się przekrwawionym wzrokiem po obecnych i wybełkocze:
- No gdzie jest teraz ta babcia, którą boli ząb?

...............................................

Moja żona mówi, że mam dwie wady:
1. Że jej nie słucham
2. I coś tam jeszcze mówiła...

................................................

Jasiu mówi do mamy:
- Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tata kazał mi wstać i ustąpić miejsca kobiecie.
- To bardzo ładnie.
- Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach...

....................................................

- Mobilki, mam pytanie, czy jak mam prawo jazdy kategorii C to mogę jeździć autobusem?
- Tak tylko przedtem sobie bilet kup...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone