Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam małej wioski z zatoczkami

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.01.2010 19:46

Ja tak młodo wyglądam, a syn to ten co jest zasłonięty przez tego starszego pana na pierwszym planie :):)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 17.01.2010 19:54

buehhe, no ok. :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.01.2010 20:53

Obrazek
Jeszcze raz lewa część zatoczki w zbliżeniu :)
Co do biegania tam w okolicy to z tego co pamiętam to tam jest dość płasko, z tym, że ja biegałem także Jadranką. Robiłem pętlę Zecevo, Jadranka, Rogoznica, Zecevo. Dla nas to była baza wypadowa do Splitu i Szybenika, byliśmy tam tylko 6 dni. Nie wiem czy będzie tam gdzie pojeździć rowerami, nie patrzyłem na okolicę pod tym kontem, ale uważam, że rowery , jeśli ma się je jak zabrać, zapewne się przydadzą.
Pozdrav.
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 17.01.2010 21:15

A ja dorzucę Slano o którym b mało jest napisane na forum, a zapewniam niczego mu nie brakuje. Plaża piaszczysta i kamienista. Doskonała baza wypadowa na Peljesac, BiH, i Dubrownika. No może jako że to zatoka to woda nieco mniej przejrzysta.
aggakk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aggakk » 17.01.2010 22:14

Pewnie Bocian masz racje. Zresztą niech się młode ćwiczą, no nie?:)

Karol nie skorzystam. Warunkiem jest , ze miejscowość nie może leżeć poniżej Splitu. Takie założenie tegoroczne
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Szukam małej wioski z zatoczkami - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone