Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam apartament lub kwatery w Breli przy Punta Rata

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Robert36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 07.08.2011 17:48

Poszukuję apartamentu lub kwatery w Breli przy Puna Rata.
Lub blisko plaży w Baśka Voda.
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 08.08.2011 10:00

przy Punta Rata tak z biegu to może być ciężko żeby były warunki ok' . my szukaliśmy we wrześniu w tamtym roku i też było bardzo ciasno , jeżeli chodzi o trochę wyższy standard.
Robert36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 08.08.2011 14:17

Wiem, że ciężko na ten sezon coś wychaczyć przy Punta Rata, dlatego już na przyszły rok coś szukam. W tym roku już byłem w Chorwacji.
Bianco
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bianco » 08.08.2011 14:37

Ja mam w Breli na ten rok jeszcze, ale nie przy Punta Rata... Zapraszam do moich postów.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 08.08.2011 21:13

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
lukawzor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukawzor » 09.08.2011 21:40

witam, ja byłem tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - miejsce godne polecenia w 100%, nie jest to blisko punta rata, ale po drodze jest kilka innych, moim zdaniem lepszych miejsc do plażowania, bo mniej tłocznych, ale bardzo urokliwych
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 03.10.2011 08:44

Torac napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Czy mógłbyś napisać :

Jakie ceny apartamentów (2+1) ?
Jaki jest parking ?
Czy WiFi jest w każdym,bo napisali tylko przy ostatnim ?
I czy ogólnie polecasz ? :)

Dzięki i pozdrawiam.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 03.10.2011 08:56

Nie znam lokalu z pobytu ale to dom który należy do nielicznych (4-7) przy Punta Rata . Reszta domów jest w okolicy tj Podraće 100m , Ścit 300m , Soline ok.400 metrów.

Dom jest położony przy lewym "ramieniu" plaży to znaczy, tym bardziej zatłoczonym i w mojej ocenie mniej urokliwym.
Bardziej polecam Podraće (bardziej zaciszne), bo jest z czego powybierać oraz , oprócz Punty ma się do wyboru również tą plażę:

bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 03.10.2011 09:05

Torac napisał(a):Nie znam lokalu z pobytu ale to dom który należy do nielicznych (4-7) przy Punta Rata . Reszta domów jest w okolicy tj Podraće 100m , Ścit 300m , Soline ok.400 metrów.

Dom jest położony przy lewym "ramieniu" plaży to znaczy, tym bardziej zatłoczonym i w mojej ocenie mniej urokliwym.
Bardziej polecam Podraće (bardziej zaciszne), bo jest z czego powybierać oraz , oprócz Punty ma się do wyboru również tą plażę:

No własnie w Podraće szukam,a o tamtą kwaterę spytałem z ciekawości.
Już mam kilka typów,tylko nie wiadomo na którą się zdecydować.
Moze zdradzisz gdzie mieszkałeś ?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 03.10.2011 09:24

Wybacz, ale zdradzę połowicznie.]
To namiar z 2009 roku
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 11.12.2011 20:22

Wracając do tematu. Link do kwater 2+2 przy Punta RAta ;

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone