woka napisał(a):Janusz ... zawiodłeś mnie. Miałem o Tobie pozytywne zdanie. Teraz okazuje się, że jesteś starym zgrzędą zioniący nienawiścią.
Ja na Tobie również się zawiodłem - Jaruzelskiemu za zbrodnie popełnione na narodzie polskim (chyba temu nie zaprzeczysz) powinien mieć proces sądowy, jeden już za grudzień 1970 ma, teraz ma drugi, niech dowodzi przed sądem swojej niewinności, On swoim przeciwnikom politycznym takiej możliwości nie dawał.
Żądanie sprawiedliwości nie jest odznaka nienawiści
woka napisał(a): AndrzejJ .... już Ci napisał.... skaczesz po internecie, szukasz, wklejasz, cytujesz ....
To co pisze AndrzejJ o mnie mało mnie obchodzi, robię swoje , będę sobie skakał po internecie i szukał (tu też można znaleźć prawdę i fakty historyczne) będę wklejał i cytował to z czym się zgadzam.
woka napisał(a):Dla mnie ( przepraszam) ale nie jesteś partnerem w dyskusji, za bardzo niedoświadczony a wiedzący najlepiej.
Dla mnie ( przepraszam) ale nie jesteś żadnym autorytetem mającym monopol na prawdę historyczną.
woka napisał(a):...lub pozostań przy swoim. Wolno każdemu.
Tak pozostaje przy swoim - przecież napisałem Ci , że mnie nie przekonasz , a ja nie mam zamiaru przekonywać Ciebie.
Ty też pozostań przy swoim. Wolno każdemu.

.png)
.png)
.png)
.png)