Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ślad życia

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 11.02.2013 13:46

Jak widać w tym wątku to niektórzy swoich śladów życia po sobie to zostawić potrafią :lol: .

Tu troszkę, tam troszkę. Jakaś filozofia z małej litery. Twórczość licznikowa kwitnie.
Moja babcia mawiała kiedyś - ale nafajdane...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.02.2013 14:24

romuald22 napisał(a):Jak widać w tym wątku to niektórzy swoich śladów życia po sobie to zostawić potrafią :lol: .

Tu troszkę, tam troszkę. Jakaś filozofia z małej litery. Twórczość licznikowa kwitnie.
Moja babcia mawiała kiedyś - ale nafajdane...

A Ty co do tego wątku wniosłeś oprócz 2 śmieciowych postów, że czujesz się zobligowany do zaistnienia w nim. Nie, absolutnie nie odpowiadaj na moje pytanie, bo odpowiedź jest mi doskonale znana.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 11.02.2013 14:30

Rysio napisał(a):A Ty co do tego wątku wniosłeś oprócz 2 śmieciowych postów, że czujesz się zobligowany do zaistnienia w nim. Nie, absolutnie nie odpowiadaj na moje pytanie, bo odpowiedź jest mi doskonale znana.

Wiem, wiem...
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina...

Moje dwa (teraz już trzy) - śmieciowe posty są chociaż kontrapunktem do reszty cennych, inteligentnych, przemyślanych i jakże wiele treści wnoszących nieśmieciowych postów.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.02.2013 14:47

romuald22 napisał(a):
Rysio napisał(a):A Ty co do tego wątku wniosłeś oprócz 2 śmieciowych postów, że czujesz się zobligowany do zaistnienia w nim. Nie, absolutnie nie odpowiadaj na moje pytanie, bo odpowiedź jest mi doskonale znana.

Wiem, wiem...

Moje dwa (teraz już trzy) - śmieciowe posty są chociaż kontrapunktem do reszty cennych, inteligentnych, przemyślanych i jakże wiele treści wnoszących nieśmieciowych postów.

Nie są żadnym kontrapunktem, choć może byś chciał. Są takim samym śmieciem jak pozostałe, tyle że tamte nie mają na celu czepiania się w przeciwieństwie do Twoich, pomimo moich usilnych próśb, którą raz jeszcze ponawiam. Potraktuj więc tą, tu i teraz jako ostatnią.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 11.02.2013 14:57

Rysio napisał(a):
romuald22 napisał(a):

Wiem, wiem...

Nie są żadnym kontrapunktem, choć może byś chciał. Są takim samym śmieciem jak pozostałe, tyle że tamte nie mają na celu czepiania się w przeciwieństwie do Twoich, pomimo moich usilnych próśb, którą raz jeszcze ponawiam. Potraktuj więc tą, tu i teraz jako ostatnią.

Tamte posty nie mają związku z czepianiem się powiadasz??? Tylko moje???
Czytałeś od początku ten wątek??? To ja się czepiałem??? Czy może ktoś inny?
Pisałeś coś kiedyś o prowokowaniu - pamiętasz?

Weź się Adminie zastanów.
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 11.02.2013 15:12

No nie fajnie chlopaky muwyć o smeczu i postach pozostalich uczestnikuw rosprawe.Mug by sie poczut urażoni czy nie daj boże zatakowany a tedy bendzie czysti jak uza atak na Was dwoje z peunoj raciji.Poprosze o wyprostowani sie koledzy bo to powolutku zaczyna cosz szmierduckacz na lekom prowokacije :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.02.2013 16:16

Josko Bulic napisał(a):No nie fajnie chlopaky muwyć o smeczu i postach pozostalich uczestnikuw rosprawe.:D

Nie poradzisz Josko, że niektórzy mają tylko tyle do powiedzenia.
Fobia to się nazywa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2013 16:37

Sluchajcie...

Marcin jest wrazliwy..(moze zbyt wrazliwy) ..osmiela sie myslec glosno, nie precyzujac tego co chce powiedziec wystarczajaco(przynajmniej dla mnie).
Musi stac sie ..''twardym'' ale nie zeby pokazac cos innym ...nie zeby sie do innych dostosowac-musi nie byc ''mientkim'' dla.. samego siebie.
W przeciwnym razie odpowiedzi na swoje..''przemyslenia'' bedzie traktowal tylko i wylacznie jako ''atak''(co chyba sie dzieje).

Zrobilo sie tu baaardzo niemilo :(
Co niektorzy userzy robia tu sobie ''osobiste wycieczki''.. :evil:
Chociaz ...szkoda mi Marcina :( ..to ja stad wylaze.

:papa:

mam nadzieje, ze temat jednak zostanie zamkniety..
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 11.02.2013 16:56

agapi napisał(a):Sluchajcie
Chociaz ...szkoda mi Marcina :( ..to ja stad wylaze.:papa:

...... no cóż zrobiła się pralnia brudów..... :( samo życie :roll:
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 11.02.2013 17:05

agapi napisał(a):Sluchajcie...

Marcin jest wrazliwy..(moze zbyt wrazliwy) ..osmiela sie myslec glosno, nie precyzujac tego co chce powiedziec wystarczajaco(przynajmniej dla mnie).
Musi stac sie ..''twardym'' ale nie zeby pokazac cos innym ...nie zeby sie do innych dostosowac-musi nie byc ''mientkim'' dla.. samego siebie.
W przeciwnym razie odpowiedzi na swoje..''przemyslenia'' bedzie traktowal tylko i wylacznie jako ''atak''(co chyba sie dzieje).

Chociaz ...szkoda mi Marcina :( ..to ja stad wylaze.

Hvala Agapi za to co napisałaś :D Jako autor tego tematu wnioskuję o jego zamknięcie.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 11.02.2013 17:17

agapi napisał(a):

no cóż.....takich sytuacji jest na forum więcej :papa:
JarekC3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JarekC3 » 11.02.2013 17:36

Myślę że wszystko można ale nie wszystko wypada. A to co się tu czyta straciło dobry smak. Popieram Marcina że temat do zamknięcia
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 11.02.2013 19:00

anakin napisał(a):
Josko Bulic napisał(a):No nie fajnie chlopaky muwyć o smeczu i postach pozostalich uczestnikuw rosprawe.:D

Nie poradzisz Josko, że niektórzy mają tylko tyle do powiedzenia.
Fobia to się nazywa.

Święte słowa.
Dla mniej zorientowanych polecam powrót na pierwszą stronę tego wątku.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.02.2013 19:19

Na Bedryczów pisz.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 11.02.2013 19:23

anakin napisał(a):Na Bedryczów pisz.

Nie po raz pierwszy stawiasz o sobie świadectwo.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone