Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ślad życia

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.02.2013 19:28

romuald22 napisał(a):
anakin napisał(a):Na Bedryczów pisz.

Nie po raz pierwszy stawiasz o sobie świadectwo.

Prosiłem.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 12.02.2013 14:23

Lidija Bacic Fan napisał(a):Proszę wymienić z pamięci wszystkie gatunki polskich sikor.

Czy ktoś w końcu wymieni te sikory czy nie? :D :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2013 15:05

razpol napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Proszę wymienić z pamięci wszystkie gatunki polskich sikor.

Czy ktoś w końcu wymieni te sikory czy nie? :D :mrgreen:

Czy ktos w koncu zamknie ten watek czy nie?

moze juz wystarczy tych ''czerwonosci'' :!:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.02.2013 15:47

A czy jest taka konieczność ? Przecież wystarczy w nim nie pisać i przestać odwiedzać. Chyba jesteśmy w większości dorosłymi ludźmi :?: Czy przed dorosłymi też trzeba chować zapałki :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2013 16:00

Rysio napisał(a):A czy jest taka konieczność ? Przecież wystarczy w nim nie pisać i przestać odwiedzać. Chyba jesteśmy w większości dorosłymi ludźmi :?: Czy przed dorosłymi też trzeba chować zapałki :?:

Wiesz Adminie..''schowanie zapalek'' to wcale nieglupi pomysl.. :smo:

Powyzsza sytauacja pokazuje, ze czasem i doroslym ludziom trza je zabrac w odpowiednim momencie..bo ''niechcacy'' moga i innych poparzyc..

Gdybys zamknal watek po poscie Marcina.. obeszlo by sie bez czerwonej kartki.
Tak prawde powiedziawszy..mam wrazenie, ze wiedziales iz Romuald nie odpusci i ...tylko na to czekales..a jezeli dobrze mi sie zdaje...to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac.. :(
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 12.02.2013 16:33

romuald22 napisał(a):Wątek się nie rozpieprzył, tylko został rozpieprzony.

Całkowicie podzielam pogląd.
Na dodatek nie rozumiem dlaczego "romuald22" został ukarany. Przecież "rozpieprzyli" go inni.

Rysio .... jeżeli to Twoja sprawka z tym banem, to moim zdaniem - pomyliłeś się lub jesteś nie obiektywny.
Zobacz, policz ile osób zabrało tutaj głos, co pisali ...... ja widzę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2013 16:45

agapi napisał(a):to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac.. :(

To się zaloguj na onet.pl i będziesz miała nieszwankujące forum.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 12.02.2013 16:50

agapi napisał(a):
Rysio napisał(a):A czy jest taka konieczność ? Przecież wystarczy w nim nie pisać i przestać odwiedzać. Chyba jesteśmy w większości dorosłymi ludźmi :?: Czy przed dorosłymi też trzeba chować zapałki :?:

Wiesz Adminie..''schowanie zapalek'' to wcale nieglupi pomysl.. :smo:

Powyzsza sytauacja pokazuje, ze czasem i doroslym ludziom trza je zabrac w odpowiednim momencie..bo ''niechcacy'' moga i innych poparzyc..

Gdybys zamknal watek po poscie Marcina.. obeszlo by sie bez czerwonej kartki.
Tak prawde powiedziawszy..mam wrazenie, ze wiedziales iz Romuald nie odpusci i ...tylko na to czekales..a jezeli dobrze mi sie zdaje...to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac.. :(

Zgadzam się ze zdaniem Agapi jak również z Twoim Woka. Od pewnego czasu widać brak obiektywności i tendencyjność w stosunku do userów, dzieląc ich na lepszych i gorszych. Kolejne tematy są rozpieprzane. Skoro Ryszard twierdzi, że jesteśmy dorosłymi ludźmi to chyba wszyscy ? Nie odpowiada mi temat to go ignoruję.
Niepokoją mnie ataki na jednego z moderatorów i to wcale nie żartobliwe.
Proszę i mamy typową, pokojową oczywiście wypowiedź.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 12.02.2013 16:51

woka napisał(a):jesteś nie obiektywny

Nieobiektywny to BARDZO mało powiedziane :roll:
Niektórzy (podobnie jak kiedyś A.J. , tyle że On prezentował jednak inny poziom) są tu na bardzo specjalnych prawach niestety, co potwierdziło się po raz kolejny.
Im wolno wpieprzać się w każdy temat który tylko sobie upodobają, wyszydzać, wyśmiewać, traktować innych bez szacunku, jak dno, zero, nie liczyć się z nikim i z niczym.... ogólnie rzecz biorąc dobrze się bawić.
W tym względzie forum niebezpiecznie zbliża się do wspomnianego wyżej onetu.
A gdy ktoś próbuje na to zwrócić uwagę, jest zwyczajnie wywalany 8O .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2013 16:55

zebik napisał(a):
agapi napisał(a):to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac.. :(

To się zaloguj na onet.pl i będziesz miała nieszwankujące forum.

8O 8O 8O
dzieki zebik za rade.. :wink:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 12.02.2013 16:58

bo tutaj jest jedna racja....... :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.02.2013 18:11

Dla mnie stanowi różnicę to co napisali Bocian i Anakin a to co uprawiał Romuald. Temat sam w sobie prowokował do pisania bzdur i tak się też stało. Czyż nie jest prawdą, że ślady mogą być zgoła różne? Dla jednego będzie to dobrze wychowane potomstwo, dla innego pokaźny rachunek bankowy pozostawiony w spadku, jeszcze inny będzie dumny z tego że pisano o nim w gazetach jak to ratował żaby w Rospudzie przykuty do czubka drzewa a inny stwierdzi, że jego śladem będzie wynalezienie lekarstwa na Aids przez co uratuje miliony istnień ludzkich. Będą i tacy co są dumni z największych 'cycków' na okładce Playboy'a i to będzie ich ślad życia.

Szukanie porad czy pomysłów w tej kwestii na forum może być albo traktowane w sensie zabawnym albo żenującym. Autor wątku ani jednej ani drugiej opcji nie brał pod uwagę czekając chyba na filozoficzny elaborat czy pomysł podany na tacy i obruszony propozycjami z forum niemal śmiertelnie się obraził. Na ten moment wypadł na białym rumaku Romuald zakuty w zbroi, bo zwęszył okazję kolejnego nap.....a się z wybranymi od dawna forumowiczami. W jakim celu to zrobił?

Nie pomagają słowa samych atakowanych, nie pomagają moje by się ignorować. Ja nikogo nie zmuszam do wzajemnej miłości, wystarczy że pewne osoby na tym forum będą się mijały obok siebie. Jeśli ktoś nie może tego zrozumieć musi chodzić własnymi ścieżkami.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 12.02.2013 18:26

Rysio napisał(a):Ja nikogo nie zmuszam do wzajemnej miłości, wystarczy że pewne osoby na tym forum będą się mijały obok siebie.

Myślę więc, że ta zasada powinna obowiązywać w obie strony 8)
nie mówiąc już o tym, że chyba pominąłeś to, co poniżej

kulka53 napisał(a):
woka napisał(a):jesteś nie obiektywny

Nieobiektywny to BARDZO mało powiedziane :roll:
Niektórzy (podobnie jak kiedyś A.J. , tyle że On prezentował jednak inny poziom) są tu na bardzo specjalnych prawach niestety, co potwierdziło się po raz kolejny.
Im wolno wpieprzać się w każdy temat który tylko sobie upodobają, wyszydzać, wyśmiewać, traktować innych bez szacunku, jak dno, zero, nie liczyć się z nikim i z niczym.... ogólnie rzecz biorąc dobrze się bawić.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.02.2013 18:28

Rysio napisał(a):Temat sam w sobie prowokował do pisania bzdur ...

Rysio napisał(a):Przecież wystarczy w nim nie pisać i przestać odwiedzać.

Jak to mówią?: Mam swoje zdanie, ale się z nim nie zgadzam?

Pozdrawiam
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 12.02.2013 18:34

Rysio napisał(a): Jeśli ktoś nie może tego zrozumieć musi chodzić własnymi ścieżkami.

I ot cała filozofia :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone