romuald22 napisał(a):anakin napisał(a):Na Bedryczów pisz.
Nie po raz pierwszy stawiasz o sobie świadectwo.
Prosiłem.
razpol napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Proszę wymienić z pamięci wszystkie gatunki polskich sikor.
Czy ktoś w końcu wymieni te sikory czy nie?![]()
Rysio napisał(a):A czy jest taka konieczność ? Przecież wystarczy w nim nie pisać i przestać odwiedzać. Chyba jesteśmy w większości dorosłymi ludźmiCzy przed dorosłymi też trzeba chować zapałki
.png)
romuald22 napisał(a):Wątek się nie rozpieprzył, tylko został rozpieprzony.
agapi napisał(a):to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac..
.png)
agapi napisał(a):Rysio napisał(a):A czy jest taka konieczność ? Przecież wystarczy w nim nie pisać i przestać odwiedzać. Chyba jesteśmy w większości dorosłymi ludźmiCzy przed dorosłymi też trzeba chować zapałki
Wiesz Adminie..''schowanie zapalek'' to wcale nieglupi pomysl..![]()
Powyzsza sytauacja pokazuje, ze czasem i doroslym ludziom trza je zabrac w odpowiednim momencie..bo ''niechcacy'' moga i innych poparzyc..
Gdybys zamknal watek po poscie Marcina.. obeszlo by sie bez czerwonej kartki.
Tak prawde powiedziawszy..mam wrazenie, ze wiedziales iz Romuald nie odpusci i ...tylko na to czekales..a jezeli dobrze mi sie zdaje...to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac..
.png)
woka napisał(a):jesteś nie obiektywny
zebik napisał(a):agapi napisał(a):to ..cos z ta Cropelka zaczyna sie niedobrego dziac..
To się zaloguj na onet.pl i będziesz miała nieszwankujące forum.
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Ja nikogo nie zmuszam do wzajemnej miłości, wystarczy że pewne osoby na tym forum będą się mijały obok siebie.
kulka53 napisał(a):woka napisał(a):jesteś nie obiektywny
Nieobiektywny to BARDZO mało powiedziane
Niektórzy (podobnie jak kiedyś A.J. , tyle że On prezentował jednak inny poziom) są tu na bardzo specjalnych prawach niestety, co potwierdziło się po raz kolejny.
Im wolno wpieprzać się w każdy temat który tylko sobie upodobają, wyszydzać, wyśmiewać, traktować innych bez szacunku, jak dno, zero, nie liczyć się z nikim i z niczym.... ogólnie rzecz biorąc dobrze się bawić.