Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ślad życia

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.02.2013 19:24

Nie mogę być równocześnie twórcą i tworzywem. Mam chyba prawo wyboru.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 08.02.2013 19:35

Oczywiście. Proszę.

I wątek się rozpieprzył, zanim się konkretnie zaczął:)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.02.2013 19:39

MRK napisał(a):I wątek się rozpieprzył, zanim się konkretnie zaczął:)

A o czym on niby był? :lol:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 08.02.2013 20:04

Bocian napisał(a):

A o czym on niby był? :lol:

No o tym, że twórca chciał Nam powiedzieć jak... w jakim przypadku powstaje jego poezja. Jest to w zasadzie dziwna rzecz. Tak dziwny jak... jak dziwny sam jest. Ma swój intymny świat, w którym żyje. I wszystkiego tego jest nam brak co on ma: smutek i... i nostalgia.
Ostatnio edytowano 09.02.2013 11:57 przez MRK, łącznie edytowano 1 raz
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 09.02.2013 09:09

walp napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Ja nie spostrzegam tu żadnej sprzeczności. Życzę Tobie tego samego Walp :papa:

Dzięki, ale powiadam Ci, nieodpowiednie miejsce na tego typu dyskusję wybrałeś. :wink:
Pozdrawiam.

Do dyskusji istnieją odpowiednie i nieodpowiednie miejsca?
anakin napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a): Zdecydowanie znajdujemy się na różnych poziomach wrażliwości.

Po czym wnosisz?

Po całokształcie.

Zebiku nie zrozumiałeś mojego pierwszego postu w tym temacie. Na szczęście istnieją jeszcze ludzie, którzy wiedzą o co w nim chodziło. Serdecznie ich pozdrawiam :papa:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 09.02.2013 10:48

Lidija Bacic Fan napisał(a):Do dyskusji istnieją odpowiednie i nieodpowiednie miejsca?

Myślałem, że zdążyłeś się już o tym przekonać, śledząc ten wątek: :)
zebik napisał(a): Lidjijo vel Marcinie musisz wiedzieć, że dyskutujesz z ludźmi twardo stąpającymi po ziemi i z reguły nie zajmującymi się tzw."pierdołami" czyli "coby było gdyby było", "albo co mam zrobić, żeby być sławny jak Jola Rutowicz cz Karolina z Big Brother".

Pozdrawiam :wink:
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 09.02.2013 14:33

walp napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Do dyskusji istnieją odpowiednie i nieodpowiednie miejsca?

Myślałem, że zdążyłeś się już o tym przekonać, śledząc ten wątek: :)
zebik napisał(a): Lidjijo vel Marcinie musisz wiedzieć, że dyskutujesz z ludźmi twardo stąpającymi po ziemi i z reguły nie zajmującymi się tzw."pierdołami" czyli "coby było gdyby było", "albo co mam zrobić, żeby być sławny jak Jola Rutowicz cz Karolina z Big Brother".

Pozdrawiam :wink:

Właśnie się przekonuję.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 09.02.2013 15:07

Dziwne tematy pociągają "ludzi twardo stąpających po ziemi" ;)

Marcin, nie myślałeś, żeby założyć bloga?
Jesteś niezależny w tym, co robisz, wpisujesz kiedy chcesz i co chcesz i, jak widzę po tym, co robię,
w ten sposób szybko nawiązujesz kontakty z osobami o podobnych do twoich zainteresowaniach.

Twardo stąpając na ziemi dodam, że jakby co, to w Internecie, nawet, jeżeli zlikwidujesz bloga,
to swój ślad pozostawisz w WebArchive do czasu, aż ktoś nie wyśle impulsu magnetycznego
kasującego zawartość netu na całym świecie.

Osobiście to wątpię, żeby wtedy pozostał ktoś, komu ten ślad byłby jeszcze do czegokolwiek potrzebny :D

Pozdrawiam
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 09.02.2013 15:17

Twardo stąpając po ziemi bądźmy precyzyjni.
Wątek się nie rozpieprzył, tylko został rozpieprzony.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 09.02.2013 22:51

Ojjjjjjj jaka była ciekawa dyskusja, szkoda że anakin za szybko sprowadza ludzi na ziemię :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.02.2013 23:19

Lidija Bacic Fan możesz mi powiedzieć dlaczego zmiana płci i powiększanie biustu są dla Ciebie niesmaczne?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.02.2013 06:50

arturac napisał(a):Lidija Bacic Fan możesz mi powiedzieć dlaczego zmiana płci i powiększanie biustu są dla Ciebie niesmaczne?

Wiesz do czego to służy?:

Obrazek

No to mniej więcej o to chodzi.
Chyba. :D
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 10.02.2013 09:05

arturac napisał(a):Lidija Bacic Fan możesz mi powiedzieć dlaczego zmiana płci i powiększanie biustu są dla Ciebie niesmaczne?

Niesmaczne w przypadku postu Anakina, który znajdziesz dużo powyżej. Innymi słowy w pewnym kontekście.
weldon napisał(a):Dziwne tematy pociągają "ludzi twardo stąpających po ziemi" ;)

Marcin, nie myślałeś, żeby założyć bloga?
Jesteś niezależny w tym, co robisz, wpisujesz kiedy chcesz i co chcesz i, jak widzę po tym, co robię,
w ten sposób szybko nawiązujesz kontakty z osobami o podobnych do twoich zainteresowaniach.

Twardo stąpając na ziemi dodam, że jakby co, to w Internecie, nawet, jeżeli zlikwidujesz bloga,
to swój ślad pozostawisz w WebArchive do czasu, aż ktoś nie wyśle impulsu magnetycznego
kasującego zawartość netu na całym świecie.

Osobiście to wątpię, żeby wtedy pozostał ktoś, komu ten ślad byłby jeszcze do czegokolwiek potrzebny :D

Pozdrawiam

Na innym forum Weldonie prowadzę coś w rodzaju bloga. Nie jest on klasycznym, ale zapewne mieści się w definicji.
Serdecznie pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2013 13:28

anakin napisał(a):Rozumiesz? :D

przeczytałem sobie jeszcze raz post Anakina i powiem Ci, że jako ktoś kto pisze i czyta (nie w sensie samej umiejętności) to Ty nie wiele rozumiesz z tego co się do Ciebie pisze.

pojęcia na temat młodzieży nie masz, może wierzysz jeszcze, że młodzież to Ci co chodzą na pielgrzymki i całują księży po kolanach? pamiętej tylko, że od jednego zepsutego jabłka psuje się cała skrzynka. a o tym zepsutym mimo, żeś ekolog i biolog wiesz niewiele.

o tańcach z gwiazdami, porzyprawianiu sobie cycków i zmanach płci, też nie zrozumiałeś? tak ludzie teraz kariera robią.

Anakin Ci mówi, weź się za robota chłopie, możesz np zacząć bajki dla dzieci pisać. :wink:
Ostatnio edytowano 10.02.2013 19:50 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 10.02.2013 15:50

arturac napisał(a):[quote="anakinRozumiesz? :D

przeczytałem sobie jeszcze raz post Anakina i powiem Ci, że jako ktoś kto pisze i czyta (nie w sensie samej umiejętności) to Ty nie wiele rozumiesz z tego co się do Ciebie pisze.

pojęcia na temat młodzieży nie masz, może wierzysz jeszcze, że młodzież to Ci co chodzą na pielgrzymki i całują księży po kolanach? pamiętej tylko, że od jednego zepsutego jabłka psuje się cała skrzynka. a o tym zepsutym mimo, żeś ekolog i biolog wiesz niewiele.

o tańcach z gwiazdami, porzyprawianiu sobie cycków i zmanach płci, też nie zrozumiałeś? tak ludzie teraz kariera robią.

Anakin Ci mówi, weź się za robota chłopie, możesz np zacząć bajki dla dzieci pisać. :wink:[/quote]
Taniec z gwiazdami, przyprawianie sobie piersi oraz zmiana płci nie są dla mnie żadnymi schodami do kariery. Nie są nawet maleńkimi schodkami.
Być może nic nie wiem na temat zepsutego jabłka, w takim razie zmierzmy się w turnieju wiedzy biologicznej. Sprawdzę Twoją wiedzę np. w dziedzinie polskiej fauny i flory.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone