.png)
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):I wątek się rozpieprzył, zanim się konkretnie zaczął:)
A o czym on niby był?
.png)
walp napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Ja nie spostrzegam tu żadnej sprzeczności. Życzę Tobie tego samego Walp![]()
Dzięki, ale powiadam Ci, nieodpowiednie miejsce na tego typu dyskusję wybrałeś.![]()
Pozdrawiam.
anakin napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a): Zdecydowanie znajdujemy się na różnych poziomach wrażliwości.
Po czym wnosisz?

.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Do dyskusji istnieją odpowiednie i nieodpowiednie miejsca?
zebik napisał(a): Lidjijo vel Marcinie musisz wiedzieć, że dyskutujesz z ludźmi twardo stąpającymi po ziemi i z reguły nie zajmującymi się tzw."pierdołami" czyli "coby było gdyby było", "albo co mam zrobić, żeby być sławny jak Jola Rutowicz cz Karolina z Big Brother".
.png)
walp napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Do dyskusji istnieją odpowiednie i nieodpowiednie miejsca?
Myślałem, że zdążyłeś się już o tym przekonać, śledząc ten wątek:zebik napisał(a): Lidjijo vel Marcinie musisz wiedzieć, że dyskutujesz z ludźmi twardo stąpającymi po ziemi i z reguły nie zajmującymi się tzw."pierdołami" czyli "coby było gdyby było", "albo co mam zrobić, żeby być sławny jak Jola Rutowicz cz Karolina z Big Brother".
Pozdrawiam
.png)
.png)
arturac napisał(a):Lidija Bacic Fan możesz mi powiedzieć dlaczego zmiana płci i powiększanie biustu są dla Ciebie niesmaczne?
weldon napisał(a):Dziwne tematy pociągają "ludzi twardo stąpających po ziemi"
Marcin, nie myślałeś, żeby założyć bloga?
Jesteś niezależny w tym, co robisz, wpisujesz kiedy chcesz i co chcesz i, jak widzę po tym, co robię,
w ten sposób szybko nawiązujesz kontakty z osobami o podobnych do twoich zainteresowaniach.
Twardo stąpając na ziemi dodam, że jakby co, to w Internecie, nawet, jeżeli zlikwidujesz bloga,
to swój ślad pozostawisz w WebArchive do czasu, aż ktoś nie wyśle impulsu magnetycznego
kasującego zawartość netu na całym świecie.
Osobiście to wątpię, żeby wtedy pozostał ktoś, komu ten ślad byłby jeszcze do czegokolwiek potrzebny
Pozdrawiam
anakin napisał(a):Rozumiesz?
.png)
arturac napisał(a):[quote="anakinRozumiesz?