Lidija Bacic Fan napisał(a):Być może nic nie wiem na temat zepsutego jabłka, w takim razie zmierzmy się w turnieju wiedzy biologicznej. Sprawdzę Twoją wiedzę np. w dziedzinie polskiej fauny i flory.
Mogło by być ciekawie... Może jakaś próbka?
.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Być może nic nie wiem na temat zepsutego jabłka, w takim razie zmierzmy się w turnieju wiedzy biologicznej. Sprawdzę Twoją wiedzę np. w dziedzinie polskiej fauny i flory.

Lidija Bacic Fan napisał(a):Niesmaczne w przypadku postu Anakina, który znajdziesz dużo powyżej. Innymi słowy w pewnym kontekście.
arturac napisał(a):O tańcach z gwiazdami, przyprawianiu sobie cycków i zmianach płci, też nie zrozumiałeś? tak ludzie teraz kariera robią.
Anakin Ci mówi, weź się za robota chłopie, możesz np zacząć bajki dla dzieci pisać.
.png)
arturac napisał(a):naczytałes się książek o żabach a teraz próbujesz tym kogoś zainteresowac?
greenrs napisał(a):Przyłóż się bardziej gdy kogoś cytujesz, bo nie wiadomo które słowa są Twoje a które cytowane
Mogło by być ciekawie... Może jakaś próbka?
.png)
Jacek S napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):arturac napisał(a):naczytałes się książek o żabach a teraz próbujesz tym kogoś zainteresowac?
Polska fauna to tylko żaby?
3:39
Marcin - nigdy się nie dogadacie.
agapi napisał(a):..a ja nie rozumiem o co w tym watku chodzi...![]()
![]()
Marcin ...a nie lepiej by bylo poslac go w kosmos...![]()
BeJur napisał(a):arturac napisał(a):napisz jeszcze kogo posłać, bo gotów sam lecieć
Artur ... przecież sam dobrze wiesz, że niektóre wątki zostają, żeby pokazać jaki ślad można po sobie zostawić![]()
agapi napisał(a):arturac...jak ja Cie lubie![]()
![]()
to bylo pytanie retoryczne...prawda..?!![]()
arturac napisał(a):agapi napisał(a):arturac...jak ja Cie lubie![]()
![]()
pytanie powiadasz?

agapi napisał(a):arturac napisał(a):agapi napisał(a):arturac...jak ja Cie lubie![]()
![]()
pytanie powiadasz?
uhm!....