Lidija Bacic Fan napisał(a):Nic Anakinie. Aby napisać taki tekst jak mój powyżej, należy coś jarać? Nie sądzę. Widzę, że robicie sobie ze mnie tzw. jaja. Jednak mnie to jak mówi współczesna młodzież nie rusza.
.png)
Wydze Januszu da jestem medżu mlodszym ale sie czeszym bo dzienki bogu nie jestem stary jak biblia tylko jak wengel ha haJanusz Bajcer napisał(a):Tak przy okazji "odkurzę" temat
ile-macie-lat-t14170.html?hilit=ile macie lat
.png)
kemilia napisał(a):Może kolega coś odkryje ( i nie chodzi mi o rombki tajemnic

.png)
Anakin jestesz terorysta daj czlowieku da maży na końcu jest demokracija i każdy może pomażić cosz fajnego.Mnie sie na pszyklad maży malutki pieczoni proszaczek(5 kg)na rożńu i do tego beczulka wynka domowego.anakin napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Nic Anakinie. Aby napisać taki tekst jak mój powyżej, należy coś jarać? Nie sądzę. Widzę, że robicie sobie ze mnie tzw. jaja. Jednak mnie to jak mówi współczesna młodzież nie rusza.
Otóż wyobraź sobie, że wręcz przeciwnie.![]()
Nie wiem ile lat chodzisz po tym łez padole, ale chyba niewiele, skoro nie zdajesz sobie sprawy, że w tym kraju....
Chcesz być zapamiętany?
Weź udział w jakimś "Tańcu z Gwiazdami", czy innym tfórczym programie.
Mógłbyś ewentualnie kogoś "nichcący upuścić", z tym, że koniecznie musisz go potem zakopać.
Gdybyś był kobietą mógłbyś sobie zrobić wieeeeeeeeeeeeelkie cycki na przykład.
Mógłbyś ( bo to ostatnio na topie) zmienić sobie płeć.
W sumie w naszym przypadku to kwestia skalpela i wiertarki, cycki to już pan pikuś...![]()
Ty chcesz żeby zapamiętali Cię jako biologa, ekologa???
Zapomnij.![]()
Aaaaaaaaaaaaaa..
I tę swoją poezyję też zostaw w spokoju.
Chleba ani pamięci z tego nie będzie.![]()
Rozumiesz?
.png)
anakin napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Nic Anakinie. Aby napisać taki tekst jak mój powyżej, należy coś jarać? Nie sądzę. Widzę, że robicie sobie ze mnie tzw. jaja. Jednak mnie to jak mówi współczesna młodzież nie rusza.
Otóż wyobraź sobie, że wręcz przeciwnie.![]()
Nie wiem ile lat chodzisz po tym łez padole, ale chyba niewiele, skoro nie zdajesz sobie sprawy, że w tym kraju....
Chcesz być zapamiętany?
Weź udział w jakimś "Tańcu z Gwiazdami", czy innym tfórczym programie.
Mógłbyś ewentualnie kogoś "nichcący upuścić", z tym, że koniecznie musisz go potem zakopać.
Gdybyś był kobietą mógłbyś sobie zrobić wieeeeeeeeeeeeelkie cycki na przykład.
Mógłbyś ( bo to ostatnio na topie) zmienić sobie płeć.
W sumie w naszym przypadku to kwestia skalpela i wiertarki, cycki to już pan pikuś...![]()
Ty chcesz żeby zapamiętali Cię jako biologa, ekologa???
Zapomnij.![]()
Aaaaaaaaaaaaaa..
I tę swoją poezyję też zostaw w spokoju.
Chleba ani pamięci z tego nie będzie.![]()
Rozumiesz?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):kemilia napisał(a):Może kolega coś odkryje ( i nie chodzi mi o rombki tajemnic
A to co{chyba, że po śląsku)

Josko Bulic napisał(a):Anakin jestesz terorysta daj czlowieku da maży na końcu jest demokracija i każdy może pomażić cosz fajnego.Mnie sie na pszyklad maży malutki pieczoni proszaczek(5 kg)na rożńu i do tego beczulka wynka domowego.
Josko Bulic napisał(a):Mnie sie na pszyklad maży malutki pieczoni proszaczek(5 kg)na rożńu i do tego beczulka wynka domowego.

Lidija Bacic Fan napisał(a):Rozumiem lepiej, niż Ci się wydaje.
Lidija Bacic Fan napisał(a): Być może jestem od Ciebie starszy. Jeżeli, tak jest rzeczywiście należy mi się chociaż odrobina szacunku. Z Twojego postu on nie wypływa.
Lidija Bacic Fan napisał(a):BTW wierszy, na jednym z for poetyckich czuję się w pełni doceniony. I to wystarczy.
.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Niestety nie umiem rysować.anakin napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):......
Co jarasz?![]()
Nic Anakinie. Aby napisać taki tekst jak mój powyżej, należy coś jarać? Nie sądzę. Widzę, że robicie sobie ze mnie tzw. jaja. Jednak mnie to jak mówi współczesna młodzież nie rusza.