Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ślad życia

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 12.02.2013 21:18

Do Rysio.
Jeżeli myślisz, że swoimi przyrównywaniami, sugestiami, i licho wie co tam jeszcze napiszesz, wytłumaczysz w logiczny sposób, zbanowanie, w tym poście romualda22 - to sobie myśl nadal.
Zaprawdę powiadam Ci ...... mylisz się. Nie bądź zbyt łaskawy dla niektórych, których znasz z autopsji. Zadanie moderatora jest bycie obiektywnym do potęgi "N". Tutaj nawet ślepy zobaczy, że dzielisz na znajomych i nie znajomych. Nie ładnie. :!:

Chwilę mnie na forum nie było ( jakoś ostatnio nie ma po co) ale wystarczy wejść ..... i już te same osoby rozmnażają się. Byle zdanie, byle słówko - ale piszą. To inni a nie romuald22 powinni być zbanowani.

Za to co uczyniłeś - sam sobie daj "bana". Piszę całkiem poważnie.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.02.2013 21:27

Bocian napisał(a): Podobnie jest z twórczością autora, która dla mnie osobiście jest bardzo słaba.

Gorąco zapraszam cię do wątków fotograficznych, gdzie takie trzeźwe, krytyczne spojrzenie
i obiektywna opinia niewątpliwie mogły by mocno wpłynąć na poziom prezentowanych zdjęć
i z pewnością przyczynią się do rozwoju artystycznego osób prezentujących tam swoje prace.

Ja, w każdym razie, z przyjemnością wysłucham każdej porady na temat fotografii.
No wiesz, takiego konika mam :oops:

Ale niekoniecznie musisz się opierać na moich, amatorskich, fotkach.
Spokojnie możesz to robić na przykładach kolegów prezentujących dużo wyższy poziom :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2013 21:32

Lidija Bacic Fan napisał(a):Tworząc ten temat nie szukałem porad, ani tym bardziej pomysłów. Po prostu podzieliłem się z Wami swoimi refleksjami i przemyśleniami. Zostałem jednak przez niektórych wyśmiany i zmieszany z błotem. Na przyszłość będę dużo ostrożniejszy w zakładaniu tematów na tym forum. Tyle tytułem wyjaśnienia.
Zabiorę jeszcze głos w sprawie ekologów. Rysiu czy rzeczywiście dla Ciebie synonimem ekologa jest człowiek przykuty do czubku drzewa?

Co Ty baba jesteś czy jak :?: bo nie jarzę niby jesteś Marcin, a piszesz pod Lidją, niby uchodzisz za chłopa, a tematy zakładasz jak swego czasu Dallas. Dzielisz się jakimiś wynurzeniami - psychologa potrzebujesz, nie radzisz sobie. Wlazłeś na forum o Chorwacji, a nie do poradnika złamanych dusz. Złap się za jaja i nie becz tylko zachowuj się jak chłop chyba, że ten nick to odzwierciedlenie osobowości w takim razie sorry nie mamy o czym gadać.
dete
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dete » 12.02.2013 22:06

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2013 22:08

do autora wątku:
1. jakbyś mógł wskazać konkretnie, i nie odsyłaj mnie proszę, żebym se przeczytał, albo poszukał. po prostu zacytuj sam siebie odnośnie tego:
Lidija Bacic Fan napisał(a):Po prostu podzieliłem się z Wami swoimi refleksjami i przemyśleniami.

gdzie te refleksje i przemyślenia? bo mam wrażenie, że jeszcze ich nie ma, a jeśli tak, to może tak z szacunku o którym sam piszesz, tym razem nie do siebie a do czytających po 10 stronach może powiesz o co Ci chodzi?
2. też do autora. powiedz proszę konkretnie kto, i czym Cię uraził. ustalmy fakty. cytuj i opisuj swoje urażone uczucia.

to już nie do autora
Ps. a jeśli chodzi o moje pisanie z małej litery, to mam wrażenie, że jest ktoś na tym forum, kto może mi kazać, prosić, wydać polecenie, rozkaz w tej kwestii, ale niestety nie jest to romuald22.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 12.02.2013 22:12

anakin napisał(a):
Miecia napisał(a):bo tutaj jest jedna racja....... :papa:

Nie sądzę żeby Pani posiadała stosowne wiadomości żeby o tym dyskutować.
To trochę bardziej skomplikowane niż wklejanie śpiących kotków, tańczących panów czy panienek.
Mało to też romantyczne.
Gdyby więc Pani była uprzejma......

:papa:

Piszesz i nie wiesz co piszesz ? nie obrażasz? Czyżby? A co w tej chwili zrobiłeś ?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 12.02.2013 22:14

anakin napisał(a):8O 8O 8O
To jakaś epidemia :!: :?:

Pani wyraziła swoje zdanie.
Miała prawo?
Miała.
Ja wyraziłem swoje, nikogo nie obrażając.
To tylko Twoja interpretacja, oczywiście jak zwykle błędna.

Ale oki.
Powiedziałem co miałem do powiedzenia i spadam.
Bo znowu ktoś poczuje się urażony.

:papa: :papa: :papa:

Tak wyraziłeś kolejny raz i dalej niczego nie rozumiesz .... szkoda .
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 13.02.2013 01:27

Panowie ja proponuję sprawę oprzeć o dobrze zaopatrzony barek :wink:
images[5].jpg
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.02.2013 08:20

weldon napisał(a):
Bocian napisał(a): Podobnie jest z twórczością autora, która dla mnie osobiście jest bardzo słaba.

Gorąco zapraszam cię do wątków fotograficznych, gdzie takie trzeźwe, krytyczne spojrzenie
i obiektywna opinia niewątpliwie mogły by mocno wpłynąć na poziom prezentowanych zdjęć
i z pewnością przyczynią się do rozwoju artystycznego osób prezentujących tam swoje prace.

Ja, w każdym razie, z przyjemnością wysłucham każdej porady na temat fotografii.
No wiesz, takiego konika mam :oops:

Ale niekoniecznie musisz się opierać na moich, amatorskich, fotkach.
Spokojnie możesz to robić na przykładach kolegów prezentujących dużo wyższy poziom :)

Chyba czegoś nie zalapales. To nie jest ocena fachowca tylko subiektywna ocena moja a mi coś się podoba albo nie. Twórczość literacką tego usera dla mnie to gniot. Nie podoba mi się ,jest słaba. Co do zdjęć jest tak samo. Nie oceniam ich jako fotografik pejzazysta tylko jako ja. Część zdjęć mi się podoba a niektóre są przeslodzonym farmazonem gdzie autor chciał zaistnieć jako artysta. Dla mnie, tylko chciał. Też jak dla mnie, prezentujesz tu takie zdjęcia.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 13.02.2013 09:23

zebik napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Tworząc ten temat nie szukałem porad, ani tym bardziej pomysłów. Po prostu podzieliłem się z Wami swoimi refleksjami i przemyśleniami. Zostałem jednak przez niektórych wyśmiany i zmieszany z błotem. Na przyszłość będę dużo ostrożniejszy w zakładaniu tematów na tym forum. Tyle tytułem wyjaśnienia.
Zabiorę jeszcze głos w sprawie ekologów. Rysiu czy rzeczywiście dla Ciebie synonimem ekologa jest człowiek przykuty do czubku drzewa?

Co Ty baba jesteś czy jak :?: bo nie jarzę niby jesteś Marcin, a piszesz pod Lidją, niby uchodzisz za chłopa, a tematy zakładasz jak swego czasu Dallas. Dzielisz się jakimiś wynurzeniami - psychologa potrzebujesz, nie radzisz sobie. Wlazłeś na forum o Chorwacji, a nie do poradnika złamanych dusz. Złap się za jaja i nie becz tylko zachowuj się jak chłop chyba, że ten nick to odzwierciedlenie osobowości w takim razie sorry nie mamy o czym gadać.

Po pierwsze nie Lidja, a Lidija. Prawie robi czasem wielką różnicę. Po drugie Lidija Bacic Fan to mój nick. Zabronione? Po trzecie rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać. Po czwarte najwyższy czas ten temat zamknąć i spuścić na niego zasłonę milczenia. Otworzył bowiem typowe "polskie piekiełko".
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 13.02.2013 09:30

Bocian napisał(a):To nie jest ocena fachowca tylko subiektywna ocena moja a mi coś się podoba albo nie.

Kurcze, jednym słowem, jedyną motywacją twojej wypowiedzi było wsadzenie szpili Marcinowi? :roll:

Szkoda.
Liczyłem, że taki sympatyczny, młody człowiek, zabierający głos w takim filozoficznym temacie, czytający poezję, będzie mógł mi udzielić jakiejś fachowej porady na temat mistycyzmu malowania światłem, ale jeżeli ma to być subiektywna opinia laika, to ja grzecznie podziękuję :)
sharky
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sharky » 13.02.2013 09:32

A ja lubię zagadki. Mam też zagadkę dla was:

Wiecie dlaczego w tematach: "Ogólna dyskusja na tematy muzyczne" i " Gdzie, Kto, Co czyli fotozagadka" nie ma takich przepychanek, wygadywanek i podśmichujek z innych ponoć nieogarniających i zawsze jest rzeczowo i na temat?

Odpowiedź : Bo na szczęście nie wpada tam ekipa ABB.

Mam jeszcze zagadkę na którą nie znam odpowiedzi: Czemu w tych dwóch (przykładowych) tematach nikt nie czuje się dotknięty i sprowokowany wypowiedziami często pojawiającego się tam romualda22?

Nie wiem. Nie ogarniam. :wink:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.02.2013 09:37

Lidija Bacic Fan napisał(a):
zebik napisał(a):

Po pierwsze nie Lidja, a Lidija. Prawie robi czasem wielką różnicę. Po drugie Lidija Bacic Fan to mój nick. Zabronione? Po trzecie rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać. Po czwarte najwyższy czas ten temat zamknąć i spuścić na niego zasłonę milczenia. Otworzył bowiem typowe "polskie piekiełko".

Marcinie,
chyba musisz zmienić nick, bo jak widać, nie wszyscy radzą sobie z obcymi językami
i jeśli używasz nick'a Lidija Bacic Fan, to myślą, że jesteś Lidija :)
Fan Lidiji Bacic to będzie jasne. :wink:
sharky
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sharky » 13.02.2013 09:46

Rysio napisał(a): Na ten moment wypadł na białym rumaku Romuald zakuty w zbroi, bo zwęszył okazję kolejnego nap.....a się z wybranymi od dawna forumowiczami. W jakim celu to zrobił?

8O
Chyba czytam bez zrozumienia...?
Toż to ekipa ABB wpadła zaraz po pierwszym poście ze swoimi przemyśleniami, po nich z 15 innych osób, a dopiero na siódmej stronie romuald22 coś tam skrobnął, że piszą o niczym (nie rozumiem z kogo się nap...???).
Jak w powiedzeniu "uderz w stół nożyce się odezwą" zaraz wrzask podnieśli ci co poczuli, że to do nich...
:roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.02.2013 09:53

sharky napisał(a):.......

Wystarczy tylko nie łazić i nie czepiać się się innych w tzw."pobocznych wątkach". doskonale wiedząc czym się to skończy.
I to naprawdę cała filozofia.

To ja mam dla Ciebie kolejną zagadkę.

Skoro szukam dymu z chłopem, czemu mnie nie ma w tych watkach?
Przecież to idealne miejsce.
A jest tam jeszcze wielu moich ulubionych tfurcuf, więc....???
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone