Jednak nie odpoczywali.
W trzech treningach Stoch dwa razy pierwszy, Żyła raz drugi.
Ale w treningach nie skali m.in. medaliści ze skoczni normalnej.
.png)

.png)
Do jego talentu i motoryki musi dojść jeszcze psychika. Tak jak mówiłem jeszcze przed mistrzostwami, Piotrek ma niesamowity potencjał. Myślę, że jeden z najlepszych w skokach narciarskich na świecie, jeśli chodzi o dynamikę. Po pierwsze jednak ważna jest psychika, a po drugie technika. On skacze metodą, którą sam sobie wymyślił i którą ma w głowie. Trzeba tak to nazwać. To jest technika przez niego stworzona. Wiemy doskonale, że nikt nigdy tak nie jeździł na rozbiegu jak on. To jest jego widzimisię. Piotrek założył sobie, że tak będzie robił, bo tak mu pasuje, bo jest inny i to mu wychodzi. Trudno jest go przekonać, że to właśnie udaje się tylko czasami. To jest zadanie dla wszystkich wokół Żyły, a największe dla niego samego. Istotne jest, aby on w końcu dał się przekonać. Ja już nie mam argumentów, żaden z trenerów też, nawet Jan Szturc. On sobie zakorzenił, że taka pozycja jest dobra i tak będzie robił dalej.
.png)
.png)
.png)
z_byszek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): dzisiaj Kamil ponownie bez błysku![]()
A Ziobro się obraził.
To właśnie obraz reprezentacji pod wodzą KruczkoTajnera.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ziobro był najsłabszy w treningach na dużej skoczni, więc taka a nie inna decyzja trenera.
.png)
z_byszek napisał(a):A Ziobro się obraził.
.png)
baunty napisał(a):z_byszek napisał(a):A Ziobro się obraził.
Za to wśród biegaczy atmosfera jest "fantastyczna"![]()
Ciekawe, czy ktoś rozpie....li tę klikę z PZN ?
Jak widzę buźkę prezesunia , to zaczynam się martwić o telewizor.
Jak na razie Polska myśl szkoleniowo -celebrycka GÓRĄ
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.