A kto srebro i brąz
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Mam nadzieję, że osiągnięcia trenerskie doceniasz. Dla przypomnienia złoto indywidualnie i brąz dla drużyny
w mistrzostwach Val di Fiemme. Dwukrotnie otrzymał tytuł Trenera Roku (2013, 2014) w plebiscycie Przeglądu Sportowego.
No właśnie.....niekoniecznie doceniam.
90% to zasługa Stocha, a nie umiejętności Kruczka.
Brązowy medal rozpatruję w kategorii fartu czy szczęśliwego zbiegu okoliczności, który (mam nadzieję się mylić) nie powtórzy się tak prędko.
.png)
walp napisał(a):Ani, no popatrz, znowu fart, czy szczęśliwy zbieg okoliczności![]()
![]()
A tak do wszystkich krytykantów: naprawdę nie przyznacie, że Kruczek jakiś tam zespół zbudował![]()

walp napisał(a):anakin napisał(a):walp napisał(a):Mam nadzieję, że osiągnięcia trenerskie doceniasz. Dla przypomnienia złoto indywidualnie i brąz dla drużyny
w mistrzostwach Val di Fiemme. Dwukrotnie otrzymał tytuł Trenera Roku (2013, 2014) w plebiscycie Przeglądu Sportowego.
No właśnie.....niekoniecznie doceniam.
90% to zasługa Stocha, a nie umiejętności Kruczka.
Brązowy medal rozpatruję w kategorii fartu czy szczęśliwego zbiegu okoliczności, który (mam nadzieję się mylić) nie powtórzy się tak prędko.
Ani, no popatrz, znowu fart, czy szczęśliwy zbieg okoliczności![]()
![]()
A tak do wszystkich krytykantów: naprawdę nie przyznacie, że Kruczek jakiś tam zespół zbudował![]()
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.