Adam,K napisał(a):No właśnie. Proponuję www.odleglosci.pl/mapa-europy-trasy.php
Często korzystam i polecam.
Adamie i wszyscy którzy korzystają z map24,
nie orientujecie się co ma pokazywać wykres w podgladzie trasy
.png)
Adam,K napisał(a):No właśnie. Proponuję www.odleglosci.pl/mapa-europy-trasy.php
Często korzystam i polecam.
Rysio napisał(a):szaki17 napisał(a):Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka
O drodze do Chorwacji to już tu milion razy było - tak samo jak po ile gaz, ropa, benzyna, płyn do spryskiwaczy itp. Jednak jak komuś się nie chce jednego posta porządnie napisać to i na szukanie za leniwy - ale nie o to chodzi bo link do miejscowości podałem w 1 odpowiedzi domyślając się jak ma brzmieć poprawna nazwa miejscowości bo pytający nawet tego nie wiedział a listów przewozowych i innych dokumentów celnych to raczej na odpierdo.l nie piszą więc chyba przepisać było za ciężko. Jak się Ciebie zapytam gdzie w Polsce leżą Giraltovicze to co mi odpowiesza ja ot sobie tylko na odpierdo.l nazwę napisałem.
![]()
Pozdrav
.png)
Rysio napisał(a):Ps. Netykieta netykietą a Język Polski powinien być przez nas chroniony w wypowiedziach zachowujących swoją treść dłużej niż parę minut, godzin czy nawet lat.
Ps. 2. Jeśli nawet popełniłem błąd to tkwi on nie w ortografii lecz w interpretacji gramatycznej
.png)
szaki17 napisał(a):Rysio napisał(a):szaki17 napisał(a):Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka
O drodze do Chorwacji to już tu milion razy było - tak samo jak po ile gaz, ropa, benzyna, płyn do spryskiwaczy itp. Jednak jak komuś się nie chce jednego posta porządnie napisać to i na szukanie za leniwy - ale nie o to chodzi bo link do miejscowości podałem w 1 odpowiedzi domyślając się jak ma brzmieć poprawna nazwa miejscowości bo pytający nawet tego nie wiedział a listów przewozowych i innych dokumentów celnych to raczej na odpierdo.l nie piszą więc chyba przepisać było za ciężko. Jak się Ciebie zapytam gdzie w Polsce leżą Giraltovicze to co mi odpowiesza ja ot sobie tylko na odpierdo.l nazwę napisałem.
![]()
Pozdrav
Jak ciebie to drażni to poprostu nie odpowiadaj na takie posty i z grzywy
bez map w których ja posiadaniu wielu jestemWięc niech sobie sam szuka tej dziury
Niech choć raz będzie mi dane poprzeć Rysia
.png)
Rysio napisał(a):Niezawodny myślę że w większej ilości tematów byśmy się ze sobą zgodzili tylko trza by przy browarze usiąść

.png)
niezawodny napisał(a):Rysio napisał(a):Ps. Netykieta netykietą a Język Polski powinien być przez nas chroniony w wypowiedziach zachowujących swoją treść dłużej niż parę minut, godzin czy nawet lat.
Ps. 2. Jeśli nawet popełniłem błąd to tkwi on nie w ortografii lecz w interpretacji gramatycznej
Niech choć raz będzie mi dane poprzeć Rysia bo mądrze prawi![]()
Netykieta nakazuje stosować polskie znaki. Błąd, literówka etc może się zdarzyć każdemu ale świadome niestosowanie polskich znaków to zwykłe robienie dziadostwa - brak szacunku dla czytających po polsku = zerowa netykieta.
Bo język polski to ś, ź, ż, ą, ę, ó itd... A zasłanianie się brakiem polskich znaków jest śmeszne bo każdy OS ma do wyboru polskie znaki. A jak ktoś nie używa nawet "shifta" to znaczy że ma to w d.... Więc niech sobie sam szuka tej dziury
.png)
niezawodny napisał(a):Rysio napisał(a):Niezawodny myślę że w większej ilości tematów byśmy się ze sobą zgodzili tylko trza by przy browarze usiąść
Ano trzeba by - jestem za a nawet przeciw
Tylko że już jeden odlotowy CRO-maniak zaprosił mnie na piwo ale w ostatniej chwili dał nogę
A tak w ogóle to gdzie są Gierałtowice? Prawdę mówiąc pierwsze słyszę o takiej miejscowości co nie znaczy że się nie da
.png)
niezawodny napisał(a):Rysio napisał(a):Ps. Netykieta netykietą a Język Polski powinien być przez nas chroniony w wypowiedziach zachowujących swoją treść dłużej niż parę minut, godzin czy nawet lat.
Niech choć raz będzie mi dane poprzeć Rysia bo mądrze prawi![]()
Netykieta nakazuje stosować polskie znaki. Błąd, literówka etc może się zdarzyć każdemu ale świadome niestosowanie polskich znaków to zwykłe robienie dziadostwa - brak szacunku dla czytających po polsku = zerowa netykieta.
Bo język polski to ś, ź, ż, ą, ę, ó itd... A zasłanianie się brakiem polskich znaków jest śmeszne bo każdy OS ma do wyboru polskie znaki. A jak ktoś nie używa nawet "shifta" to znaczy że ma to w d.... Więc niech sobie sam szuka tej dziury
.png)
Rysio napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Giera%C5%82towice_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%9Bl%C4%85skie%29
może wiosną Kraków odwiedzę a i Ty będąc w pobliżu możesz wpaść

.png)
Rysio napisał(a):niezawodny napisał(a):Rysio napisał(a):Niezawodny myślę że w większej ilości tematów byśmy się ze sobą zgodzili tylko trza by przy browarze usiąść
Ano trzeba by - jestem za a nawet przeciw
Tylko że już jeden odlotowy CRO-maniak zaprosił mnie na piwo ale w ostatniej chwili dał nogę
A tak w ogóle to gdzie są Gierałtowice? Prawdę mówiąc pierwsze słyszę o takiej miejscowości co nie znaczy że się nie da
http://pl.wikipedia.org/wiki/Giera%C5%82towice_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%9Bl%C4%85skie%29
może wiosną Kraków odwiedzę a i Ty będąc w pobliżu możesz wpaść
.png)
niezawodny napisał(a):A skoro obaj jesteśmy z wioski to tym bardziej trzeba będzie tego browca obalić, jak wieśniak z wieśniakiem![]()
Często bywam w Gliwicach i Zabrzu, więc...

.png)
Rysio napisał(a):niezawodny napisał(a):A skoro obaj jesteśmy z wioski to tym bardziej trzeba będzie tego browca obalić, jak wieśniak z wieśniakiem![]()
Często bywam w Gliwicach i Zabrzu, więc...
no tym bardziej zapraszam - z Gliwic masz 10 km z Zabrza może 15
![]()
Lesiu wygrałeś lutownicę

.png)
Rysio napisał(a):
.png)
Rysio napisał(a):niezawodny napisał(a):Obstawiam że masz jakieś 12 arów gleby +/- 100%. Trafiłem?
zmieściłeś się w tolerancji - 19wiesz co to jest biegania za kosiarką
![]()
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi