Magda O. napisał(a):Dziękuję Wam. Zawsze wybieram się w tygodniu na takie wyprawy, bo nie lubię tłumów
![]()
A dziś dzień bez samochodu - do pracy przyjechałam na rowerze i wywołałam sensacjęchyba rozruszam towarzystwo
Brawo
.png)
Magda O. napisał(a):Dziękuję Wam. Zawsze wybieram się w tygodniu na takie wyprawy, bo nie lubię tłumów
![]()
A dziś dzień bez samochodu - do pracy przyjechałam na rowerze i wywołałam sensacjęchyba rozruszam towarzystwo
.png)
WojtekKRK napisał(a):Prośba o odpowiedz, czy ktoś może podpowiedzieć jak wygląda sprawa z rejestracją na bagażnik rowerowy który montuje się z tyłu ? Można założyć taką zakupioną z Allegro byle się numer zgadzał ?

.png)
bluesman napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Prośba o odpowiedz, czy ktoś może podpowiedzieć jak wygląda sprawa z rejestracją na bagażnik rowerowy który montuje się z tyłu ? Można założyć taką zakupioną z Allegro byle się numer zgadzał ?
Nie można ! Natomiast nikt Ci nie zabroni, najwyżej będziesz musiał usunać i zapłacisz mandat![]()
Oficjalnie można taką legalną rejestrację zamówić w Wydziale KomunikacjiNie kosztuje to dużo
https://www.motofakty.pl/artykul/kodeks ... nik-1.html
.png)
surfing napisał(a):bluesman napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Prośba o odpowiedz, czy ktoś może podpowiedzieć jak wygląda sprawa z rejestracją na bagażnik rowerowy który montuje się z tyłu ? Można założyć taką zakupioną z Allegro byle się numer zgadzał ?
Nie można ! Natomiast nikt Ci nie zabroni, najwyżej będziesz musiał usunać i zapłacisz mandat![]()
Oficjalnie można taką legalną rejestrację zamówić w Wydziale KomunikacjiNie kosztuje to dużo
https://www.motofakty.pl/artykul/kodeks ... nik-1.html
Jeżdżę od 25 lat z ładnymi rejestracjami z flagą PL, nigdy nie zapłaciłem mandatu i nikt mi nie kazał jej usunąć bo pewnie wtedy bym zapłacił mandat
Dopóki nie będę miał możliwości zamówienia w urzędzie rejestracji z flagą Polski, będę korzystał z usług lokalnego artysty
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Bredzisz !
.png)
surfing napisał(a):bluesman napisał(a):Bredzisz !
Bluesman przejedz się na rower potem przeczytaj mój krótki tekst ze zrozumieniem i przeproś, to możemy podyskutować jak to dawniej było z tablicami na bagażniki rowerowe.
@Anakin, bluesman naruszył regulamin, czy możemy się obrzucać epitetami?
surfing napisał(a):Jeżdżę od 25 lat z ładnymi rejestracjami z flagą PL, nigdy nie zapłaciłem mandatu i nikt mi nie kazał jej usunąć bo pewnie wtedy bym zapłacił mandat
Dopóki nie będę miał możliwości zamówienia w urzędzie rejestracji z flagą Polski, będę korzystał z usług lokalnego artysty
surfing napisał(a):Bluesman przejedz się na rower potem przeczytaj mój krótki tekst ze zrozumieniem i przeproś, to możemy podyskutować jak to dawniej było z tablicami na bagażniki rowerowe.
@Anakin, bluesman naruszył regulamin, czy możemy się obrzucać epitetami?

surfing napisał(a):@Anakin, bluesman naruszył regulamin, czy możemy się obrzucać epitetami?
.png)
.png)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.