.png)
lew napisał(a):......dzisiaj w sumie 55 km
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Mamma mia, ja od tygodnia wymieniam opony w rowerze... wczoraj odkryłem, że w rowerowym dali mi złą dętkę (rozmiar; po tym, jak poszedłem tam nazad, bo oponę też mi dali za szeroką...) - coś czuję, że trza nadłożyć km i kopnąć się do innego sklepu po zakupy...
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Mamma mia, ja od tygodnia wymieniam opony w rowerze... wczoraj odkryłem, że w rowerowym dali mi złą dętkę (rozmiar; po tym, jak poszedłem tam nazad, bo oponę też mi dali za szeroką...) - coś czuję, że trza nadłożyć km i kopnąć się do innego sklepu po zakupy...
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Właśnie chodzi o to, że to hm... nie sieciówka, to tzw. centrum rowerowe - serwis, sklep, wszystko w jednym. Zamówiłem wcześniej opony, które mnie interesowały - przyjechały, nikt do mnie nie oddzwonił, za to laczki sprzedali komuś innemu. W Rybniku są trzy sensowne sklepy (nie markety) z rowerami i akcesoriami i znów wychodzi na to, że ten najdroższy, z największym wyborem, ma najlepszą ekipę na pokładzie.
bluesman napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Mamma mia, ja od tygodnia wymieniam opony w rowerze... wczoraj odkryłem, że w rowerowym dali mi złą dętkę (rozmiar; po tym, jak poszedłem tam nazad, bo oponę też mi dali za szeroką...) - coś czuję, że trza nadłożyć km i kopnąć się do innego sklepu po zakupy...
Odbierając nie sprawdziłeś ?
Dzisiaj regeneracja
piotrulex napisał(a):
Od kiedy mam roczne allegro smart, to najczęściej takie pierdoły kupuję przez net
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a): ... No a ja nie, osobiście wolę widzieć co kupuję, zamiast czekać plus jeszcze wozić się z potencjalną reklamacją.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.