Może jakiś lastminucik się trafi
Pozdrawiam
Piotr
.png)
majeczka napisał(a):Buber napisał(a):Ja, wyspą, jestem zachwycony.
ja również, chociaż byliśmy dooobrych kilka lat temu. Na pewno, nieco mniej sympatyczniej będą ją jednak wspominali, po ogłoszeniu dzisiejszej upadłości, uczestnicy Alfa Star...
.png)

.png)

.png)
Buber napisał(a):Nie wiem z czego to wynika - zdawałoby się, że ta branża dobrze stoi.
Buber napisał(a):3 pierwsze rzędy, trochę się męczą na podjazdach, mając 4 osoby na pokładzie...

.png)
Buber napisał(a):. i lądujemy, w stosunkowo spokojnym miejscu, od południowej strony miasta, na parkingu, przy zatoce świętego Pawła.
Święty Paweł podobno tutaj się rozbił stateczkiem, ja myślę że się schronił.

.png)

tony montana napisał(a):O, widzę, że do Lindos juz dojechaliście - jak dla mnie perełka Rodos, niesamowite widoki i klimat, szczególnie wieczorem w knajpce na dachach białych domów

tony montana napisał(a):Mam te same odczucia co do kwestii knajp i jedzenia ...
tony montana napisał(a):... kelnerki i kelnerzy byli zawsze bardzo mili i tyrali strasznie obalając mit powolnych południowców ...
tony montana napisał(a):W Termach bodajże jeszcze "Ucieczkę na Atenę" kręcili
tony montana napisał(a):Ciekaw jestem czy po drodze od Was zachodnim wybrzeżem na południe dotarliście do Kameiros zwanych Pompejami Rodos
.png)
Rafał K napisał(a):Alfa to było bardzo dobre biuro, które wtopiło na załamaniu rynku egipskiego, gdzie byli prawdziwym potentatem (w tym rejonie takie np. Tui Poland przy nich to był pętak ).
Rafał K napisał(a):Buber napisał(a):3 pierwsze rzędy, trochę się męczą na podjazdach, mając 4 osoby na pokładzie...
... i wtedy wrzuca się jedynkę![]()
.png)
anakin napisał(a):...
Dawaj dalej, bo zdjęcia masz takie, że d...urywa.
Lednice napisał(a):Kulawo tam nie jest, na tych Rodzinnych Ogródkach Działkowych Ogrodzonych Siatką![]()
MARK1 napisał(a):"A gdyśmy się z nimi rozstali i odpłynęli (apostoł Paweł z Łukaszem), jadąc prosto, przybyliśmy do Kos, nazajutrz zaś na Rodos, a stąd do Patary." (Dzieje Apostolskie 21;1) ...