Cieszę się, że w końcu tutaj trafiłam i nadrobiłam zaległości. Piękne zdjęcia, całkiem ładnie na tych ogródkach
Czarne kocisko złe było na Ciebie jak nie wiem. W sumie nie ma się co dziwić jak go w środku jego nocy do zdjęcia wybudziłeś
.png)
.png)
.png)
kulka53 napisał(a):Buber napisał(a):ale na wyspie za parkingi się nie płaci.
Nie tylko na tej wyspie. Zresztą, na lądzie też
kulka53 napisał(a):Buber napisał(a):zachwyty, człowieka, który trafił do Grecji pierwszy raz
Dodajmy, zachwyty ze wszech miar uzasadnione....
Po Grecji trudno się czymś jeszcze aż tak zachwycić, nie twierdzę, że nie można, ale.....
Do tego stopnia, że właśnie wyjeżdżamy TAM po raz 8
kulka53 napisał(a):Rodos, rzecz jasna autem (bez klimy), była jednym z planów na tegoroczny wrzesień.
Ostatecznie padło na inny rejon, nieco bliższy, ale i tak do Pireusu te 2000 km z Wrocka trzeba pokonać.
.png)
Roxi napisał(a):... Piękne zdjęcia, całkiem ładnie na tych ogródkach
Roxi napisał(a):Czarne kocisko złe było na Ciebie jak nie wiem. W sumie nie ma się co dziwić jak go w środku jego nocy do zdjęcia wybudziłeś
.png)
Kasia i Krzyś napisał(a):jakie błękity
...
zagapiłam się i nie kliknęłam nic na wrześniowy urlop (tylko tydzień, ale zawsze), zostało parę dni na planowanie, a ja nawet nie wiem, w którym kierunku się udać
.png)

.png)
ArliJ napisał(a):Podroz samochodem az na takie odleglosci kradnie troche czasu;), rozwazamy za rok samolot i prom z wynajeciem na miejscu auta....przynajmniej na Cyklady...
Ale bylismy juz autem na Krecie więc kto wie gdzie autem dotrzemy

.png)

.png)