napisał(a) Plumek » 15.04.2009 09:21
I może tu też...
Hm...
Myślę, że tu mogę napisać... W razie czego - proszę moda o usunięcie posta i maila do mnie w tej sprawie.
Jako, że na temat Makarskiej Riwiery (samej Makarskiej również) jest całkiem sporo pytań oraz, że jest ona wpisana w moje zajęcie życiowe, postanowiłam założyć mini-forum poświęcone właśnie temu regionowi.
To forum założyłam głównie z myślą o naszych Gościach (tych, którzy już nas odwiedzili i tych, którzy się dopiero do nas wybierają), ponieważ wielokrotnie o tym napomykali podczas pobytu u nas (poznali się i zaprzyjaźnili z innymi, chcą pokazać miejsce swoich wakacji rodzinie i przyjaciołom, chcą śledzić zmiany, jakie nastąpiły od czasu, kiedy Oni korzystali z naszej oferty, itp.).
Nie mam zielonego pojęcia, czy staną Oni teraz na wysokości zadania i będą brać czynny udział w życiu tego forum, niemniej jednak MY staniemy na wysokości zadania i będziemy na bieżąco starać się zamieszczać tam wszelkie aktualne i przydatne informacje - nie tylko dla naszych Gości, ale również dla osób, które się na Riwierę Makarską wybierają. Postaramy się zamieszczać ciekawostki i bieżące informacje NA ŻYWO - to znaczy bezpośrednio stamtąd!
Nie ma być to konkurencja dla Cro.pl (takiej się zrobić i tak nie da, bo wszystko inne to marność) lecz uzupełnienie czy też rozwinięcie informacji dot. Makarskiej Riwiery (nie tylko samej Makarskiej, ale i wszystkich, nawet najmniejszych miejscowości riwiery - oczywiście jest tam też dział dotyczący naszej oferty apartamentów i w szczególnosci naszej wioski)..
To jak? Mogę podać tutaj adres do tego forum?
Ankieta, czy to dobry pomysł też się tam znalazła;)