Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacja od właścicieli - Tucepi - potencjalne ryzyko?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fpaprocki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fpaprocki » 23.04.2012 22:24

Witam wszystkich CroManiaków ;-)

jestem nowy i póki co bazując na samych opowieściach, zdjęciach itp. jestem zachwycony Chorwacją a szykuję się tam dopiero po raz pierwszy.

Po licznych poszukiwaniach pierwszym celem będzie Tucepi w terminie 11-18.08. jedziemy w cztery dorosłe osoby + dziecko 7 letnie.

Poszukując odpowiedniego apartamentu jako nowicjusz dostaje już przysłowiowej "korby", w sensie tym więcej szukam, tym bardziej nie wiem gdzie rezerwować apartament.

Mam w związku z tym następujące pytania do was, bardziej doświadczonych ode mnie:
1) czy mogę śmiało rezerwować i przelewać zaliczkę na nocleg w apartamentach ze strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link? Czy te noclegi są raczej sprawdzone czy lepiej rezerwować np. przez novasol.pl gdzie jest dużo mniej ofert noclegowych?
2) Może znacie jakieś apartamenty w Tucepi które są godne polecenia? Mój limit to 80EUR; za apartament 3+2.

Z góry wam dziękuję za wszelkie wskazówki.
Ostatnio edytowano 23.04.2012 22:42 przez fpaprocki, łącznie edytowano 1 raz
krzys182
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 23.04.2012 22:39

Co to 80€
fpaprocki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fpaprocki » 23.04.2012 22:42

wkradł się błąd literowy..... miałem oczywiście na myśli: 80EUR/dobe za 3+2

Jeśli możecie się podzielić waszymi doświadczeniami będę bardzo wdzięczny.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 23.04.2012 22:48

Polecam apartament Ora w Pisaku - blisko Tucepi, miałem tam rezerwację ale zrezygnowałem. Naprawdę warto,rok temu byłem z polecenia innego forumowicza i nie zawiodłem się, zresztą Ora ma dużo pozytywów na naszym forum tutaj ją polecam forum/viewtopic.php?t=33513 jak się zdecydujesz daj znać. Pozdrav
fpaprocki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fpaprocki » 23.04.2012 22:57

Decyzja po wielu poszukiwaniach padła na Tucepi i wolałbym na tym przystać. Pytanie gdzie w Tucepi, czy macie jakieś propozycje, w której części miasta itp.

za wszelkie wskazówki z góry dziękuję.
fpaprocki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fpaprocki » 23.04.2012 23:32

Po wysłanych licznych zapytaniach w ostatnich dniach padło na następujące apartamenty:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Czy ktoś z was może już tam gościł bądź czy jesteście w stanie polecić któryś z nich pod kątem lokalizacji itp. Nigdy nie byłem w Tucepi stąd zdaje się na wasze opinie.

Z góry dziękuję.
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 24.04.2012 07:25

Dla mnie najlepsza lokalizacja to... Jasna Simic. Prawie na końcu Tucepi, patrząc na południe.

Jakieś 4 lata temu mieszkałem nawet u niej :D
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 05.05.2012 23:30

Ja szukam 2+2 na przełomie lipca i sierpnia, warunek to ul.Kamena i pierwsza linia zabudowy. Mam tylko dwie oferty na studio 2+2 w cenach 90-95 EUR/dobę. Sporo ze znanych mi apartamentów jest dawno zajęta, ale nasi znajomi z którymi chcemy jechać maja taki termin urlopów :-(

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone