napisał(a) arturo72 » 09.07.2009 10:07
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):Na krótkim odcinku - żaden wyczyn, owszem. I wcale nie jestem hipokrytą. Też przekraczam prędkość na autostradzie, zamiast 130 km/h zdarza się "docisnąć" do 150 km/h.Trzeba też raz na jakiś czas zjechać na prawy i kogoś puścić. Trzeba też raz na dwie, trzy godziny chwilę odpocząć.
Jeżeli natomiast ty piszesz, że na odcinku 1420 km uzyskałeś średnią 150 km/h na godzinę - wchodzą w grę TYLKO dwie opcje do wyboru:
a) kłamiesz
b) jesteś kretynem bez wyobraźni z kompleksami, przez co musisz się koniecznie dowartościować prując 180 km/h całą trasę...
W obydwu przypadkach pozostaje tylko współczuć i życzyć pozostałym spokojnej podróży.
Po pierwsze nie pisałem nigdy i nigdzie,że na odcinku 1420km uzyskam średnią prędkość 150km/h !!! (czytamy ze zrozumieniem i bez nerwów)
Co więcej taka śr.prędkość jest wg.mnie nieosiągalna chyba,że motorem.
Po drugie takie pytanie,może śmieszne dla was ale ile to wyjaśnia-jadąc autostradą 450km po jakim czasie pokonacie taką odległość ???
3-3,5h czy tak ??Nie wiem jak Was ale mnie taki okres nie męczy
Jaka wychodzi średnia prędkość po przejechaniu 450km na autostradzie wg. Was ??
Moja trasa do Bułgarii-1560km-czas przejazdu 24h-jaka średnia prędkośc ?? I czemu taka mała przy
"mojej" niby szybkiej i wariackiej jeżdzie ??
Ostatnio edytowano 09.07.2009 10:22 przez
arturo72, łącznie edytowano 3 razy