zebik napisał(a):Powiedz kiedy będziesz jechał to ja posiedzę w domu. Samochód masz fajny ale co z resztą![]()
nie wiadomo
19.07 wyjazd,z resztą nie jest tak źle,prawko od 90r,od 1999r bez wypadku,na liczniku ok.300tys km
.png)
zebik napisał(a):Powiedz kiedy będziesz jechał to ja posiedzę w domu. Samochód masz fajny ale co z resztą![]()
nie wiadomo
.png)
arturo72 napisał(a):zebik napisał(a):Powiedz kiedy będziesz jechał to ja posiedzę w domu. Samochód masz fajny ale co z resztą![]()
nie wiadomo
19.07 wyjazd,z resztą nie jest tak źle,od 1999r bez wypadku
.png)
atolek napisał(a):arturo72 napisał(a):zebik napisał(a):Powiedz kiedy będziesz jechał to ja posiedzę w domu. Samochód masz fajny ale co z resztą![]()
nie wiadomo
do czasu koleś, do czasu ... bajdurzenie i chojrakowanie.
Też bardzo się cieszę i czuję bezpieczniej wiedząc, że cię nie spotkam.
Reszta bez komentarza.
.png)
arturo72 napisał(a):Torac napisał(a):
średnia 150km wyjdzie Ci razem z naprawami auta![]()
No i widzisz,to są mity na temat AR a ja ją mam od trzech lat i zero problemu a sporo ze mną przejechała.
Jak dbasz tak masz.
I nigdy na żadnego "auta dla ludu" czy innego nie zamienię choćby nawet za dopłatą
Dożywotnio z AR,może tylko cyferki będe zmieniał
.png)
arturo72 napisał(a):atolek napisał(a):arturo72 napisał(a):zebik napisał(a):Powiedz kiedy będziesz jechał to ja posiedzę w domu. Samochód masz fajny ale co z resztą![]()
nie wiadomo
do czasu koleś, do czasu ... bajdurzenie i chojrakowanie.
Też bardzo się cieszę i czuję bezpieczniej wiedząc, że cię nie spotkam.
Reszta bez komentarza.
Powodzenia,życzę gumowych drzew
.png)
.png)
gogulec napisał(a):Chwalipięta, ignorant, wariat, a może debil opisuje takie wyczyny! Do szkoły miał pod górę, z fizyką na bakier!!! I ta leciwa, acz zacna ALFAmuszę przyznać. Zawsze myślałem, że samochód powinien służyć człowiekowi jako urządzenie do przemieszczania się a nie do zabijania. Pomylił kolega Alfę z czołgiem!!! Jak taki chojrak to do "woja" i na Afganistan - proponuję
.png)
Torac napisał(a):arturo72 napisał(a):zebik napisał(a):Powiedz kiedy będziesz jechał to ja posiedzę w domu. Samochód masz fajny ale co z resztą![]()
nie wiadomo
Jak tak szybko jeździsz to w Cro będziesz 18.07
.png)
.png)
.png)
arturo72 napisał(a):
Ja nie widzę problemu na autostradzie,komfortowa jazda dla mnie i dla auta to ok.180km/h,na 86 jechałem 150km/h ale nie za często bo się nie da i w tym jest problem
Reszta cały czas powinna uważać nie tylko na mnie ale na wszystko co się dzieje na drodze