Kocurek napisał(a):
Co nie zmienia faktu, że wśród użytkowników Alfy maja opinię aut psujliwych, zwłaszcza te z silnikami twin spark.
Bo ostatnią "niepsujliwą" Alfą była Giulia.
Pozdrawiam
Rafał
.png)
arturo72 napisał(a):spoker73 napisał(a):Kupiłem już z Box-em Noviteca i obalam mit,że tylko wirus jest dobry.
Firmowy box też służy dobrze i zero efektów ubocznych po takim przebiegu icon_wink.gif
Bodajże właśnie od silnika CF3 wprowadzono zmienną geometrię łopatek turbiny.
Jestem ciekaw kresu możliwosci chipowania 2.4 jtd
Bardzo chętnie bym się z toba spotkał i skonfrontował z moja 156 tez 2.4 jtd
Spoko,w przyszłym tygodniu możemy ustawić się na colę,też jestem ciekawy porównaniaMasz kombinowaną czy fabrykę ?
.png)
spoker73 napisał(a):arturo72 napisał(a):spoker73 napisał(a):Kupiłem już z Box-em Noviteca i obalam mit,że tylko wirus jest dobry.
Firmowy box też służy dobrze i zero efektów ubocznych po takim przebiegu icon_wink.gif
Bodajże właśnie od silnika CF3 wprowadzono zmienną geometrię łopatek turbiny.
Jestem ciekaw kresu możliwosci chipowania 2.4 jtd
Bardzo chętnie bym się z toba spotkał i skonfrontował z moja 156 tez 2.4 jtd
Spoko,w przyszłym tygodniu możemy ustawić się na colę,też jestem ciekawy porównaniaMasz kombinowaną czy fabrykę ?
mam fabrykę 156 SW 2004r 175 m-jet
.png)
arturo72 napisał(a):Adam,K napisał(a):He! Zaraz wyjdzie, że alfy to najlepsze samochody! Ciekawe tylko skąd ten stereotyp o niej?
m.in od takich użytkowników VW jak ty
A jeśli jesteśmy przy stereotypach to nie mam nic do innych marek aut (sam miałem kilka,ale do VW bym nie wsiadł ) ale jak widzę i słyszę o VW to dziwie się ludziom jak można takie coś posiadać.
Ani to ładne,ani mocne,ani dobrze wyposażone,ani prestiżowe,ani tanie,bez tego czegoś,po prostu puste auto (no może oprócz nowego Scirocco do zabawy)
Niby części tanie jak się popsuje ? Na Śląsku po części wytłumaczalne bo jest to pozostałość po micie z Vaterlandu (ja,dobry,zatwardziały "geobels" jeździ VW) ale w Polsce ??
Dziękuję,postoję
spoker73 napisał(a):TarnoVWskie Góry -- co to nazwa miasta sie zmieniła czy jak?