Rysio napisał(a):Kevlar napisał(a):Nie życzę Ci przy tych prędkościach jakieś awarii np. w układzie jezdnym.
nawet jadąc 100km/h jak Ci kółko odpadnie na zakręcie to się zabijesz o drzewo. Ponoć tylko bardziej boli niż przy 200
Święta racja
Rysio napisał(a):Kevlar napisał(a):Nie życzę Ci przy tych prędkościach jakieś awarii np. w układzie jezdnym.
nawet jadąc 100km/h jak Ci kółko odpadnie na zakręcie to się zabijesz o drzewo. Ponoć tylko bardziej boli niż przy 200
.png)
.png)
.png)
.png)
brzoskwinki napisał(a):Proszę... przestań. Wydaje mi się że bardziej chodzi tu o treść, zresztą nie piszę tutaj łamaną polszczyzną, a większość powinna się doczytać
.png)
brzoskwinki napisał(a):Proszę... przestań. Wydaje mi się że bardziej chodzi tu o treść, zresztą nie piszę tutaj łamaną polszczyzną, a większość powinna się doczytać
.png)
slawek66 napisał(a):ale o co chodzi ?
.png)
Btk201 napisał(a):slawek66 napisał(a):ale o co chodzi ?
Jak patrzę na zdjęcia dróg z podróży do Chorwacji to wygląda na to, że da się jechać dość szybko, powiedzmy 130-140km/h. Pytanie moje to, czy rzeczywiście jest to realne? Wiem, że w róznych krajach są różne ograniczenia, ale ja chciałbym poznać to bardziej z punktu widzenia kogoś kto taką trasę przebył.
Huh, mam nadzieję, że teraz pytanie jest zrozumiałe..
brzoskwinki napisał(a):napotkany 1 radiowóz, przez Węgry 1, w Słowacji trochę więcej, natomiast po przyjechaniu do Polski stwierdzam, że to kraj iście policyjny, co chwila radiowóz i fotoradary.
.png)