Ale dzięki za piękne fotki, czuje się ten fajny klimacik, z przyjemnością oglądam i pewnie kiedyś do nich wrócę.
Miłej niedzieli!
Janka

.png)

.png)
elka21 napisał(a):Uff![]()
Dobrze, że mam podrasowany silnik, to Was wreszcie dogoniłam na tym rajdzie.
Teraz już będę jechać tylko w czołówce.
elka21 napisał(a):Ale widoków na tej trasie, to można Ci tylko pozazdrościć![]()
janka.mik. napisał(a): to miejscowość na chwilę, zobaczyć, wypić kawę, zrobić fotki w czasie krótkiego spaceru i tyle,na wypoczynek lubię spokojniejsze miejsca
janka.mik. napisał(a):Miłej niedzieli!
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):w kościele znajduje się kopia figury Cristo degli Abissi, której oryginał umieszczony został w 1954 r w okolicznych wodach na 17 metrach głębokości.
Kopia nie jest tak ładnie umajona...
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):W Portofino spędzamy ok 1,5h
...mi też się marzy Portofino i okolice, ale to zapewne kiedyś tam
.png)
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):W Portofino spędzamy ok 1,5h
.png)
maxredaktor napisał(a):kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):W Portofino spędzamy ok 1,5h
myślę, że najlepiej załatwić temat przy okazji 5T
.png)
maxredaktor napisał(a):kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):W Portofino spędzamy ok 1,5h
...mi też się marzy Portofino i okolice, ale to zapewne kiedyś tamMikeee napisał(a):myślę, że najlepiej załatwić temat przy okazji 5T
Dokładnie. Warto też zahaczyć o Portovenere, które jest po drugiej stronie 5T, niedaleko miasta La Spezia.
ajdadi napisał(a):Portofino ekstra...ale tłuścioszki też niczego sobie...![]()
dangol napisał(a):Pięknie![]()
![]()
!
A świstaków (pozytywnie) zazdroszczę. My w Dolomitach trafiliśmy tylko na jednego, na dodatekdrewnianego.
arko2007 napisał(a):O Portofino śpiewają piosenki...
...niestety również cenamizibi.s napisał(a):Portofino powala na kolana...
.png)
.png)
.png)