Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie o Mlini

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ZIELONYCRO
Podróżnik
pytanie o Mlini

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZIELONYCRO » 31.12.2006 13:42

Wojan
Połaziłem trochę po linkach.
Mlini i Srebreno wygląda zachecająco dla mnie.
Opracuję sobie dojazd i plan zwiedzania okolicy.
Czy możesz mi polecić jakis sprawdzony apartament lub pokój (2+2)
Wążne aby był tylko aneks kuchenny i łazienka.
Mogę dać 40 -45 eur.
Czy orientujesz się ile mniej więcej jest więcej km z Rzeszowa w ten rejon w porównaniu gdybym jechał na okrug dolny (CIOVO)
Maciej
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 31.12.2006 14:23

Ciovo sobie podaruj - masz skupisko 2 dużych miast a jak jeszcze w zatoce to trafiasz jak do szamba. Różnica bez patrzenia do mapy około 250 km - około 5 h jazdy jeśli nie trafisz na korki
Pozdrav
ZIELONYCRO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZIELONYCRO » 31.12.2006 14:50

[quote="rich72"]Ciovo sobie podaruj - masz skupisko 2 dużych miast a jak jeszcze w zatoce to trafiasz jak do szamba. Różnica bez patrzenia do mapy około 250 km - około 5 h jazdy jeśli nie trafisz na korki
Pozdrav[/quote

wielkie dzięki
pozdrawiam
Maciej]
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 01.01.2007 02:35

ZIELONYCRO napisał(a):Wojan
Połaziłem trochę po linkach.
Mlini i Srebreno wygląda zachecająco dla mnie.
Opracuję sobie dojazd i plan zwiedzania okolicy.
Czy możesz mi polecić jakis sprawdzony apartament lub pokój (2+2)
Wążne aby był tylko aneks kuchenny i łazienka.
Mogę dać 40 -45 eur.
Czy orientujesz się ile mniej więcej jest więcej km z Rzeszowa w ten rejon w porównaniu gdybym jechał na okrug dolny (CIOVO)
Maciej

Pytałeś o 2+2, a chcesz tylko aneks kuchenny z łazienką?????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.01.2007 12:22

Tutaj kilka słów na temat dojazdu do Cro z Rzeszowa.

forum/viewtopic.php?t=10783&highlight=

A niżej skopiowałem swój post z jednego z wątków o Mlini ,w którym są namiary na kwaterę gdzie mieszkałem.

Cześć!Faktycznie- byłem w zeszłym roku w Mlini,pobyt wspominam bardzo miło.Mieszkałem u sympatycznego Chorwatoczecha(jego dziadek pochodził z Czech)To jest do niego telefon spisany z wizytówki 020-486212- Vlaho Brcić .Apartamenty może nie są szczytem luksusu,ale jak ktoś nie ma za dużych wymagań typu klimatyzacja,sat TV to mieszka się tam całkiem znośnie.Blisko do sklepu,parking pod domem,na plażę wolnym kroczkiem(z górki)ok.10min.Jak będziesz miała inne pytania pisz-odpowiem na pewno.
A tutaj masz kilka innych namiarów na apartamenty w Zupie Dubrovackiej.
http://www.croatia-vacation.com/english ... a_f_01.htm
Pozdrawiam.

:papa:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone