Piękny Rovinj i Budapeszt,... lubię relacje z takimi fotami.
Szkoda, że sam tak nie umiem
...i już na górze , łatwe

.png)
Habanero napisał(a):Calapula napisał(a):... Stąd mój wniosek, że nie ma nowych wpisów, bo temat nie pojawia się w "Ostatnio poruszanych tematach", schodzi z widoku.
....
Jeżeli chcesz żeby pojawiał się częściej i nie schodził z widoku, to musisz cały czas dzielić się z nami swoimi przemyśleniami
Calapula napisał(a):Habanero napisał(a):Calapula napisał(a):... Stąd mój wniosek, że nie ma nowych wpisów, bo temat nie pojawia się w "Ostatnio poruszanych tematach", schodzi z widoku.
....
Jeżeli chcesz żeby pojawiał się częściej i nie schodził z widoku, to musisz cały czas dzielić się z nami swoimi przemyśleniami
W "Ostatnio poruszane tematy" pojawiają się świeże wpisy odnoszące się do wątków nieotwieranych od roku więc częstotliwość nie ma tu nic do rzeczy. Słabe to co napisałeś i mało śmieszne Musisz się bardziej postarać żebym poczuł, że ze mnie łachudra a Ty sobie zakpiłeś.
.png)
Calapula napisał(a):Habanero, Ty nic nie rozumiesz z tego o czym ja mówię. Ja nie mówię o "Ostatnio poruszane wątki" tylko "Ostatnio poruszane tematy". Obydwa miejsca istotnie się od siebie różnią. Postawiłem diagnozę, że rzadko kto zagląda na Forum, klikając zakładkę "Forum", a większość uczestników ogranicza się tylko do strony głównej Cro.pl i działu "Ostatnio poruszane tematy". Stąd moje wyjaśnienie czyjegoś zdziwienia, że po wydzieleniu tej części dyskusji i przeniesieniu jej gdzie indziej, wpisy zamarły. Zamarły bo reszta dyskutantów tu nie zagląda. Niechby raz moderator, czy kto tam tym zarządza, spowodował, że wątek ten pojawi się w "ostatnio poruszane tematy" a zaraz okaże się, ilu zechce się wypowiedzieć. W sumie to przecież takie oczywiste.
.png)
Habanero napisał(a):Calapula napisał(a):Habanero, Ty nic nie rozumiesz z tego o czym ja mówię. Ja nie mówię o "Ostatnio poruszane wątki" tylko "Ostatnio poruszane tematy". Obydwa miejsca istotnie się od siebie różnią. Postawiłem diagnozę, że rzadko kto zagląda na Forum, klikając zakładkę "Forum", a większość uczestników ogranicza się tylko do strony głównej Cro.pl i działu "Ostatnio poruszane tematy". Stąd moje wyjaśnienie czyjegoś zdziwienia, że po wydzieleniu tej części dyskusji i przeniesieniu jej gdzie indziej, wpisy zamarły. Zamarły bo reszta dyskutantów tu nie zagląda. Niechby raz moderator, czy kto tam tym zarządza, spowodował, że wątek ten pojawi się w "ostatnio poruszane tematy" a zaraz okaże się, ilu zechce się wypowiedzieć. W sumie to przecież takie oczywiste.
Ja zawsze klikam Forum, dlatego temat jest mi zupełnie obcy .
.png)
Calapula napisał(a):Habanero napisał(a):Calapula napisał(a):Habanero, Ty nic nie rozumiesz z tego o czym ja mówię. Ja nie mówię o "Ostatnio poruszane wątki" tylko "Ostatnio poruszane tematy". Obydwa miejsca istotnie się od siebie różnią. Postawiłem diagnozę, że rzadko kto zagląda na Forum, klikając zakładkę "Forum", a większość uczestników ogranicza się tylko do strony głównej Cro.pl i działu "Ostatnio poruszane tematy". Stąd moje wyjaśnienie czyjegoś zdziwienia, że po wydzieleniu tej części dyskusji i przeniesieniu jej gdzie indziej, wpisy zamarły. Zamarły bo reszta dyskutantów tu nie zagląda. Niechby raz moderator, czy kto tam tym zarządza, spowodował, że wątek ten pojawi się w "ostatnio poruszane tematy" a zaraz okaże się, ilu zechce się wypowiedzieć. W sumie to przecież takie oczywiste.
Ja zawsze klikam Forum, dlatego temat jest mi zupełnie obcy .
To należysz do tej, moim zdaniem mniej licznej albo nawet nielicznej grupy, która w ten sposób przegląda ten portal. Ja np. dopiero od kilku dni zostałem o tym, że tak można uświadomiony. Całe lata przeglądałem tylko stronę główną i to co pojawiało się w "Ostatnio poruszane tematy" i nic więcej.
.png)
Calapula napisał(a):To należysz do tej, moim zdaniem mniej licznej albo nawet nielicznej grupy, która w ten sposób przegląda ten portal.
.png)
marze_na napisał(a):Calapula napisał(a):To należysz do tej, moim zdaniem mniej licznej albo nawet nielicznej grupy, która w ten sposób przegląda ten portal.
A ja myślę, że jest odwrotnie.
Zawsze wchodzę bezpośrednio na forum. Potem wybieram opcję "posty od ostatniej wizyty".

.png)
marze_na napisał(a):Calapula napisał(a):To należysz do tej, moim zdaniem mniej licznej albo nawet nielicznej grupy, która w ten sposób przegląda ten portal.
Zawsze wchodzę bezpośrednio na forum. Potem wybieram opcję "posty od ostatniej wizyty".
.png)
Calapula napisał(a):marze_na napisał(a):Calapula napisał(a):To należysz do tej, moim zdaniem mniej licznej albo nawet nielicznej grupy, która w ten sposób przegląda ten portal.
Gratuluję.
Ja niestety na to nie wpadłem. Zawsze otwierałem Cro.pl patrzyłem co tam w dziale "Ostatnio poruszane tematy" i jeśli coś mnie zainteresowało, to to czytałem a jak nie, to na tym kończyłem.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Calapula napisał(a):marze_na napisał(a):Calapula napisał(a):To należysz do tej, moim zdaniem mniej licznej albo nawet nielicznej grupy, która w ten sposób przegląda ten portal.
Gratuluję.
Ja niestety na to nie wpadłem. Zawsze otwierałem Cro.pl patrzyłem co tam w dziale "Ostatnio poruszane tematy" i jeśli coś mnie zainteresowało, to to czytałem a jak nie, to na tym kończyłem.
Prawdopodobnie Twoja diagnoza legnie w gruzach...

Calapula napisał(a):Mogę się założyć, że mam rację. Ale jak by to można potwierdzić albo obalić? Można zrobić prosty eksperyment. Wstawić wątek do "Ostatnio poruszanych tematów" i zobaczymy jak nagle zrobi się tutaj wysyp wpisów. Tylko nie na weekend, bo wtedy to wszędzie jest słabo.