kaeres napisał(a):Tutaj masz póki co najlepszy przewodnik po plażach Pagu - 50-plaz-paga-t54499.html
Przeglądałam wyrywkowo i jestem zachwycona zdjęciami. W dodatku mignął mi tam kajak!
.png)
kaeres napisał(a):Tutaj masz póki co najlepszy przewodnik po plażach Pagu - 50-plaz-paga-t54499.html
.png)
.png)
.png)
.png)
ApropoDefacto napisał(a):Może, nie cudujmy i pozwólmy pokazywać użytkownikom swoje własne relacje, w takich formach jak im się podoba ? przecież chyba każdy potrafi odróżnić czystą fotę od tej po retuszu (zwłaszcza w tej relacji) ? Nie pasuje mi, to nie czytam i szukam czegoś innego. Ludzie, więcej luzu
Calapula napisał(a):..
Jak dobrze wyretuszujemy to Pag będzie bardziej zieloną wyspą niż Irlandia i co powiemy tym, którzy tam wylądują i zapytają, gdzie ta zieleń? Powiemy, że to ich wina, bo nie odróżnili czystej foty od retuszu i spoko, luzik.
...
.png)
.png)
Calapula napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Może, nie cudujmy i pozwólmy pokazywać użytkownikom swoje własne relacje, w takich formach jak im się podoba ? przecież chyba każdy potrafi odróżnić czystą fotę od tej po retuszu (zwłaszcza w tej relacji) ? Nie pasuje mi, to nie czytam i szukam czegoś innego. Ludzie, więcej luzu
Że niby ja cuduję? Co takiego cudacznego napisałem?
To, że nie każdy potrafi odróżnić czystą fotę od retuszu, to widać po komentarzach.
Jak dobrze wyretuszujemy to Pag będzie bardziej zieloną wyspą niż Irlandia i co powiemy tym, którzy tam wylądują i zapytają, gdzie ta zieleń? Powiemy, że to ich wina, bo nie odróżnili czystej foty od retuszu i spoko, luzik.
Relacja tym się różni od s-f że przedstawia fakty takimi jakie są a nie jakie mogły by być po przeróbce.
To czy mi relacja nie pasuje, to mogę stwierdzić dopiero gdy przeczytam. Jak się coś przeczyta to się już nie odprzeczyta i zostaje niemiłe wrażenie.
.png)

.png)
Calapula napisał(a):Jak dobrze wyretuszujemy to Pag będzie bardziej zieloną wyspą niż Irlandia i co powiemy tym, którzy tam wylądują i zapytają, gdzie ta zieleń?
Calapula napisał(a): Powiemy, że to ich wina, bo nie odróżnili czystej foty od retuszu i spoko, luzik.
bluesman napisał(a):To, że Ty potrafisz odróżnić, super i gratuluję świetnego okaNiektórzy niekoniecznie mogą być tak bystrzy
Calapula napisał(a):Relacja tym się różni od s-f że przedstawia fakty takimi jakie są a nie jakie mogły by być po przeróbce.
Calapula napisał(a):To czy mi relacja nie pasuje, to mogę stwierdzić dopiero gdy przeczytam. Jak się coś przeczyta to się już nie odprzeczyta i zostaje niemiłe wrażenie.
gusia-s napisał(a):Ja osobiście chciałabym poczytać ciąg dalszy relacji ze zdjęciami takimi, jakie autorka ma życzenie zamieścić.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.