MirekB235 napisał(a):Franz widzisz, zapomniałem zapytać. Jaki miałeś kolor koszuli?
M.
Franz napisał(a): Zabileś mi ćwieka,nie pamiętam
Żalosne...
Szkoda Franz ,że kpisz sobie z użytkowników tą farsą...
Zdjęcia zamieszczasz piękne ,jak i te powyżej...
Gdybyś wrócił do pisania relacji w taki sposób ,jak to miało miejsce jeszcze trzy lata temu - być może była by szansa odzyskać prawdziwych komentujących.
Ale widać od dawna ,że masz to gdzieś i idziesz na łatwiznę...
Wolisz zamieściś trzy zdjęcia na tydzień,bez opisu
w każdej z 20 swoich relacji ...
W między czasie zrobić sobie dwieście wejść- gadając z samym sobą posługując się pozostałymi "kontami"...
Powiem Ci wprost ,bo udajesz ,że nie rozumiesz :
Non stop cała pierwsza strona "Jak nie Chorwacja ,to...." oblegana jest Twoimi wątkami ...
Od dwóch lat dawałem się nabrać,że zobaczę coś ciekawego , a trafiałem na spam o infantylnym stylu (nie będę się powtarzał...)
Przeszkadza mi to i denerwuje - podbijając swoje wątki ( w takim stylu

) spychasz- ciekawe i bogate w interesujacy opis relacje innych użytkowników .
Jeśli itego nie dostrzegasz ,to mogę się poświęcić i zrobię Ci takie streszczenie jak powyżej w każdym wątku - może w końcu to do Ciebie dotrze.
Ani teraz ,ani przedtem
nikt nawet nie sugerował żebyś zawiesił aktywność.
Kilka osób prosiło Cię abyś wrócił do tego , co było na początku...
Zlekceważyłeś to wtedy , jak i lekceważysz obecnie.
Okazujesz tą formą brak szacunku do innych użytkowników.
Nawet gdybyś był właścicielem tego forum - nie powinieneś tak robić.
Gdybym ja był właścicielem forum - przekaz dostałbyś jasny...
Wracasz do formuły relacji ,albo Twoje wątki przenoszę do FotoCroClubu ,ponieważ teraz to są tylko albumy ze zdjęciami...
Gdyby to wszystko ,co robisz miało miejsce w Klubie Miłośników W.Franza i nie oddziaływało na relacje pozostałych userów - nigdy nie przeczytałbyś mojego krytykującego Cię posta.
Btw.
Pomyśl nad tym :
Obojętność , jest najłagodniejszą formą nietolerancjiTyle.