Daniello napisał(a):700 euro na 12 dni to srednio 60 eu na dzien to naprawde za malo
Piszesz, że masz opłacony pobyt. tak sie składa że część w zasadzie najtańszą masz już opłaconą. W moim przypadku koszt noclegu to około 20-25 % całości wydatków ( na 2 osoby). Teraz zapytanie- czy w tych domkach zamierzasz sam sobie gotować posiłki. ? Jeżeli nie to licz dziennie na posiłki, na 2 osoby dorosłe ( dzieci - nie podajesz wieku, sam sobie obliczysz) ......... różnie ale te 60 euro wystarczy, tj. moze być za dużo lub zabraknąć. Zależy od "szaleństwa". Jednak moim zdaniem, potrzeba więcej ..... 100 euro na dzień pobytu ( wycieczki, lody, piwo, wino, cukierki , bilety wstępu ....... sam nie wiem jeszcze co może się zdarzyć). Ja mam taka zasadę, że zabieram tyle, że wracam z zapasem niewydanych. Tak jest najlepiej i najbezpieczniej. Natomiast ile całe wczsy będa kosztować, ja nie wiem i Ty nie wiesz. Nikt nie wie a o cenie dowiadujemy sie po powrocie i po podliczeniu. Bywa różnie, kiedyś ktoś tutaj pisał, że był z dziewczyną, chyba coś ponad tydzień i całość wyniosła ich ..... 1000 zł. !!!! ( słownie jeden tysiąc - tak pisał) Nikt w to nie uwierzył ale było tak pisane. Myślę, że przy w miarę spokojnych wakacjach, na osób 2+2, na 12 dni koszt całkowity zamknie się w przedziale 6-8 tys. zł. ( możesz wydać o wiele więcej ale to już nikt nie wie jak będzie).

.png)
.png)
i nie stresuj się tak bardzo "8O" .png)
.png)
.png)
.png)