Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

proszę o pomoc w znależieniu fajnego miejsca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirek377
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek377 » 20.09.2008 10:12

proszę o konkretne namiary na apartamenty w chorwacji na 2009 rok terz chciałbym zarezerwować jedyne wymagania to muszą mieć klimatyzację blisko morza i jakieś restauracje sklepy na miejscu chyba że ktoś ma namiar na apartamenty z możliwością wykupienia śniadań i obiadokolacji proszę pisać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam Mirek :D
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 20.09.2008 10:32

:D
Swoje informacje wysłałam. Może się spodobają.
Ja też staram się rezerwować wcześniej, wolę taką formę wyjazdu.
Nie zawiodłam się na swojej intuicji, to nie mam przykrych doświadczeń z wcześniejszą rezerwacją. Jechałam też w ciemno, ale cenowo nie wyszło nic taniej i trzeba było brać to co było wolne. Pozdrawiam.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.09.2008 10:33

Witaj,
Może wcześniej byś sprecyzował czy to ma być duża mieścina czy zadupie?
Preferujesz ląd czy wyspy?
Jaki to byłby termin?
Każdy ma inne wymagania i to co się nam podoba nie koniecznie może spodobać sie Tobie?
mirek377
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek377 » 20.09.2008 10:56

termin to początek lipca na 14 dni apartament musi byc z klimatyzacją może to być wyspa właściwie bez różnicy a mieścina powiedzmy taka sobie średniej wielkości nie szukam totalnego zadupia pozdrawiam Mirek
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.09.2008 11:15

mirek377 napisał(a): chorwacji ... terz

Weź pozmieniaj bo w oczy razi 8) :wink:

Proszę o niecytowanie tego postu, bo ulegnie on samodestrukcji :wink:
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 25.09.2008 17:11

Moze ktos mi poleci sprawdzony apartament dla 4 osob na lipiec 2009.jade poraz pierwszy. warunek: 2 osobne sypialnie, blisko plaza, lagodne zejscie, w poblizu sklep, restauracja, ladny region i przystepna cena. dziekuje za wiarygodne namiary.
kasike
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasike » 19.10.2008 12:53

stola1 napisał(a)::D
Swoje informacje wysłałam. Może się spodobają.
Ja też staram się rezerwować wcześniej, wolę taką formę wyjazdu.
Nie zawiodłam się na swojej intuicji, to nie mam przykrych doświadczeń z wcześniejszą rezerwacją. Jechałam też w ciemno, ale cenowo nie wyszło nic taniej i trzeba było brać to co było wolne. Pozdrawiam.

do stola1

Jeśli możesz podać mi też namiary na kwaterę którą polecasz...tak jak widać w moich poprzednich postach na początku szukałam czegoś w rejonach Kvarner ale zmieniłam zdanie,gdyż chciałabym po prostu znaleźć coś sprawdzonego dla 7 osób najlepiej z klimatyzacją i oczywiście u miłych ludzi :D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.10.2008 14:09

Edit
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.10.2008 20:20

Tani apartman , nie na zadupiu i tylko 3m od morza :D - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dorota Kurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorota Kurek » 30.10.2008 22:49

mkm napisał(a):Tani apartman , nie na zadupiu i tylko 3m od morza :D - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mam prośbę, ponieważ po raz pierwszy poszukuje kwatery na wakacje i przeglądając forum mam mętlik w głowie, to prosiłabym o więcej informacji dotyczącej polecanej miejscowości i jednoczesnym sposobie załatwiania kwatery. Zależy mi bardzo, bo to mój pierwszy pobyt w Chorwacji.
Z góry bardzo dziękuję!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
arthur1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arthur1 » 12.11.2008 23:11

Witam pierwszy raz mam zamiar odwiedzić Chorwacje w związku z tym liczę na Waszą pomoc. Poszukuję apartamentu/domu/kwatery dla dwóch rodzin tj. 4 osoby dorosłe i 4 dzieci w wieku 2,9.13 i 17 lat, najlepiej blisko plaży oraz jakieś atrakcje, miejsce obojętne ,aby nie dalej niż Środkowa Dalmacja w terminie 27.06.2009-11.07.2009r. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2008 08:05

arthur1 napisał(a):....Poszukuję apartamentu/domu/kwatery dla dwóch rodzin tj. 4 osoby dorosłe i 4 dzieci .....

W dziale FAQ masz wątek dotyczący apartamentów - jest tam cała masa linków, zarówno bezpośrednio do właścicieli jak i do agencji.
Do wyboru, do koloru i dodatkowo ciekawa lektura na długie jeesienno-zimowe wieczory ;-)
arthur1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arthur1 » 13.11.2008 11:08

Dzięki za podpowiedz, ale przeglądałem już te strony i jakoś nie mogę znaleźć nic co by mnie zainteresowało. Zapomniałem dodać, że najlepiej było by aby z właścicielem można było nawiązać kontakt w naszym języku (polskim). Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.11.2008 11:13

arthur1 napisał(a):Dzięki za podpowiedz, ale przeglądałem już te strony i jakoś nie mogę znaleźć nic co by mnie zainteresowało. Zapomniałem dodać, że najlepiej było by aby z właścicielem można było nawiązać kontakt w naszym języku (polskim). Pozdrawiam

To może poszukaj nad naszym wybrzeżem... tam językowo zdecydowanie łatwiej :):)
arthur1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arthur1 » 13.11.2008 11:29

Bardzo dobra informacja tam też spróbuje poszukać
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone