Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

proszę o pomoc w znależieniu fajnego miejsca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2008 11:39

arthur1 napisał(a):.....przeglądałem już te strony i jakoś nie mogę znaleźć nic co by mnie zainteresowało....

Jak wśród tych kilkuset namiarów nie możesz nic trafić to chyba pozostaje Ci tylko..........Era, TUI lub inny Neckermann ;-) :-)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.11.2008 11:40

Gdyby były 3 namiary, to nie byłoby problemu...
arthur1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arthur1 » 13.11.2008 12:15

Przepraszam jestem można powiedzieć nowym użytkownikiem tego forum i mam pytanie, forum zostało założone po to aby pomagać sobie nawzajem, udzieleć wskazówek itp. czy udzielania odpowiedzi typu "szukaj aż znajdzież" ewentualnie reklamowanie ERY. Pozdrawiam
arthur1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arthur1 » 13.11.2008 12:21

FUX napisał(a):Gdyby były 3 namiary, to nie byłoby problemu...

Masz rację gdyby były trzy namiary coś bym wybrał, a w rzeczywistości są tego można powiedzieć setki i w tym jest problem
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.11.2008 12:25

arthur1 napisał(a):Przepraszam jestem można powiedzieć nowym użytkownikiem tego forum i mam pytanie, forum zostało założone po to aby pomagać sobie nawzajem, udzieleć wskazówek itp. czy udzielania odpowiedzi typu "szukaj aż znajdzież" ewentualnie reklamowanie ERY. Pozdrawiam

Sądzę, że nie masz o co sie obruszać...
Takich postów po lutym jest kilkaset!!!!
Jeżeli nie wiemy, czego i gdzie szukasz, ile masz kasy, chcesz leżeć na plaży czy zwiedzać, to jak Ci sensownie odpowiedzieć?
Na dwa tygodnie weź ze 2keuro, kwaterę znajdziesz za około 45-60 euro/dzien, troche jedzenia z Polski, troche pochodzisz po knajpach (w praktyce codziennie) i Ci wystarczy. Teraz pytaj szczegołowo, to Ci damy więcej informacji.
Jeżeli weźmiesz sobie TRANSLATE.GOOGLE.PL to ten link także Ci pomoże.
Biura biora kasę za to, że coś Ci sprzedadzą, niekoniecznie to, co chcesz...
Tutaj NIKT nie ma obowiązku Ci niczego dawać na tacy.
Jeżeli w drugim czy 4 poście sie napinasz, to Twój problem....
A poza tym WITAJ NA FORUM... 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2008 12:29

arthur1 napisał(a):Masz rację gdyby były trzy namiary coś bym wybrał, a w rzeczywistości są tego można powiedzieć setki i w tym jest problem

Dlatego dostałeś zgromadzone na jednej stronie namiary, żebyś nie musiał "latać" po całym necie i szukać.
Jutro nie wyjeźdzasz, więc czas na przeglądnięcie ofert i ewentualną korespondencję mejlową masz.
Trudno za Ciebie decydować, nie znając Ciebie, Twoich preferencji co do lokalu, mozliwości finansowych itp. istotnych czynników.
Masz racje to forum jest po to, żeby pomagać - i taką pomoc w formie choćby linków dostałeś.
Ale wybacz nie jesteśmy wróżkami, żeby podejmować za Ciebie decyzje.
Nie wspominająć o tzw "sprawdzonych" lokalach bo pamiętaj, że to co dla jednego jest super lokalem dla innego jest żenadą - czyli...de gustibus non disputandum est ;-)
arthur1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arthur1 » 13.11.2008 12:34

Dzięki za podpowiedz nie pomyślałem o tym.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

proszę o pomoc w znależieniu fajnego miejsca - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone