Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o pomoc w wyborze apartamentu na Ciovo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
emma
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) emma » 02.04.2009 19:51

Witam ,
Proszę o pomoc w wyborze apartamentu na Ciovo, do Chorwacji jedziemy po raz pierwszy, 2 dorosłych i 2 dzieci, po przejrzeniu ofert na stronach mam kompletny bigos w głowie, oczywiście chciałabym aby było blisko do morza , plaża nie na skałach, z jakims drzewkiem żeby nie dostac udaru :lol: i ładny widok z apartamentu,

wyszukałam kilka apartamentów min. Willa Mirko, Mamare, Dalija, Lena,Beslic, Tatjana ale strony w internecie to jedno a opinie w realu to drugie

czas leci a ja muszę cos zarezerwować, chciałabym aby Chorwacja nas zachwyciła i abysmy też stali się cromaniakami :wink:

pomożecie .... ? :lol:

proooszę
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 02.04.2009 20:12

Polecam FAQ znajdziesz tam wiekszość potrzebnych informacji wyjazdowych jak również trochę kwaterek do wyboru...na Ciovo również :wink:
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 02.04.2009 20:47

emma napisał(a):Witam ,
Proszę o pomoc w wyborze apartamentu na Ciovo, do Chorwacji jedziemy po raz pierwszy, 2 dorosłych i 2 dzieci, po przejrzeniu ofert na stronach mam kompletny bigos w głowie, oczywiście chciałabym aby było blisko do morza , plaża nie na skałach, z jakims drzewkiem żeby nie dostac udaru :lol: i ładny widok z apartamentu,

wyszukałam kilka apartamentów min. Willa Mirko, Mamare, Dalija, Lena,Beslic, Tatjana ale strony w internecie to jedno a opinie w realu to drugie

czas leci a ja muszę cos zarezerwować, chciałabym aby Chorwacja nas zachwyciła i abysmy też stali się cromaniakami :wink:

pomożecie .... ? :lol:

proooszę

i to tez na Ciovo
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 02.05.2011 13:58 przez Bozena Kljaković, łącznie edytowano 1 raz
emma
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) emma » 02.04.2009 20:57

Jorgus ja na tym forum przekopuję informacje od dwóch tygodni i dalej wiem, że nic nie wiem :lol:
w Waszych relacjach z podróży nie ma nazw apartamentów bo nie wolno reklamowac a jak już cos mi sie podobało to nie wiem jak sie nazywa :?

chcemy wyjechac 20 czerwca na 2 tyg
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 02.04.2009 21:07

Moze tutaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2009 21:14

emma napisał(a):....w Waszych relacjach z podróży nie ma nazw apartamentów bo nie wolno reklamowac ....

podanie namiaru przez usera nie jest reklamą - wejdż do wątków które Ci podlinkował jorgus - po to właśnie powstały, żeby podsuwać sobie sprawdzone przez kogoś lokale
emma napisał(a):.... a jak już cos mi sie podobało to nie wiem jak sie nazywa :? ....

jeżeli coś Ci wpadło w oko w takiej relacji, a nie ma linków, to po prostu zadaj pytanie w tym watku o namiary lub skontaktuj sie drogą mejlową, przez GG itp (o ile user takie dane zamieścił w profilu)
emma
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) emma » 02.04.2009 21:31

U Leona juz zajęte :(

szukam dalej......

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone