proszę o namiary na apartamenty nad samym morzem dwie osoby + dziecko
interesuje mnie riviera Omiś plaże żwirowe z łagodnym zejściem do morza.Mile widziana klimatyzacja ,balkon,
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Im bliżej sezonu, tym więcej tego typu postów...W ostatnim czasie nawet kilka dziennie...
Może to, co powiem, będzie troszkę nieprzyjemne, ale ....jednak
Uważam, że z tego typu podejściem, to tylko i wyłącznie do agencji turystycznych. Cóż to za roszczeniowa postawa???? "Przychodzę i czekam, aż poda mi się wszystko "na talerzu"...Czy to naprawdę aż tak trudno "wrzucić w net" hasło (apartament czy apartman plus nazwa miejscowości) i przejrzeć kilka choć trafionych? Nie trzeba do tego szczególnych umiejętności (w każdym razie nie więcej niż przy rejestracji na forum), ani też wbrew pozorom znajomosci języków obcych.
Najłatwiej jednak: zarejestrować się, założyć nowy temat, podać swój adres mailowy i.. czekać z założonymi rękoma, aż ktoś ..poda na talerzu...
![]()
Nie wstyd Wam (choć troszkę) tego lenistwa?
Pozdrawiam

.png)
Lubuszanin napisał(a):Nerwowym proponuje wypic Melise lub popatrzec na morze.
amigo napisał(a):...Aja w tym roku pierwszy raz na ciemniaka i to w sezonie na Korculę jest się czego bać?
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Im bliżej sezonu, tym więcej tego typu postów...W ostatnim czasie nawet kilka dziennie...
Może to, co powiem, będzie troszkę nieprzyjemne, ale ....jednak
Uważam, że z tego typu podejściem, to tylko i wyłącznie do agencji turystycznych. Cóż to za roszczeniowa postawa???? "Przychodzę i czekam, aż poda mi się wszystko "na talerzu"...Czy to naprawdę aż tak trudno "wrzucić w net" hasło (apartament czy apartman plus nazwa miejscowości) i przejrzeć kilka choć trafionych? Nie trzeba do tego szczególnych umiejętności (w każdym razie nie więcej niż przy rejestracji na forum), ani też wbrew pozorom znajomosci języków obcych.
Najłatwiej jednak: zarejestrować się, założyć nowy temat, podać swój adres mailowy i.. czekać z założonymi rękoma, aż ktoś ..poda na talerzu...
![]()
Nie wstyd Wam (choć troszkę) tego lenistwa?
Pozdrawiam
.png)
Lubuszanin napisał(a):Nerwowym proponuje wypic Melise lub popatrzec na morze.
.png)
hortus napisał(a):Przecież o to chodzi na forum. Dziś się zapisałem i mam nadzieję, że znajdzie się zawsze ktoś gdy będę w potrzebie i wspomoże radą,informacją,ciekawym opisem,......i nie będzie mnie krytykował, że jestem leń.
Adsx napisał(a):Wszyskim krytykującym "nowych" podpowiem, że takie posty czytają również stali bywalcy Cro.pl i chętnie pomagają - nawet tym, którym się "nie chce". Po to forum jest. Poza tym nawet jeśli na forum już coś było to nie robimy tu encyklopedii i hasła - tematy mają prawo się powtarzać. Nerwowym polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - wiadomości - tam rzadko się powtarzają.... .
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje