Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o namiary na apartamenty riviera Omiś

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 18.05.2008 20:10

Pani Katarzyno.Ani śmię twierdzić, iż nie jest Pani uczynna, pomocna, czy też nie ma Pani poczucia humoru ;).Moj post o Melisie i patrzeniu na morze, to poprostu żarcik ;).Bez urazy proszę ;).
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.05.2008 20:21

Lubuszanin napisał(a):Pani Katarzyno.Ani śmię twierdzić, iż nie jest Pani uczynna, pomocna, czy też nie ma Pani poczucia humoru ;).Moj post o Melisie i patrzeniu na morze, to poprostu żarcik ;).Bez urazy proszę ;).

Żart o melisie "załapałam" i naprawdę nie mam za złe. Na nikogo tutaj zresztą się nie obraziłam; wręcz przeciwnie odniosłam wrazenie, że to Panowie się na mnie pogniewali za tę moją przyznaję nieco "oschłą i chłodną" reflekcję (czyżbym była aż tak nieuprzejma i niegrzeczna wobec Was?). Jednakże w dalszym ciągu nie żałuję, że "skrobnęłam" to publicznie. Napisałam to, co myślę i nie uważam, by było to wyrazem braku życzliwości z mojej strony. Raczej troska o to, jak zmiania się nasze forum...
Pozdrawiam serdecznie
Kriskaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kriskaz » 19.05.2008 13:50

Adsx napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):Nerwowym proponuje wypic Melise lub popatrzec na morze ;).

Dziękuję, Lubuszanin - miło spotkać cierpliwych i życzliwych.
Wszyskim krytykującym "nowych" podpowiem, że takie posty czytają również stali bywalcy Cro.pl i chętnie pomagają - nawet tym, którym się "nie chce". Po to forum jest. Poza tym nawet jeśli na forum już coś było to nie robimy tu encyklopedii i hasła - tematy mają prawo się powtarzać. Nerwowym polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - wiadomości - tam rzadko się powtarzają....

Adsx
PS byłem już cztery razy w Cro i ciągle pytam... ;-)

Dziękuje za wsparcie i wyrozumiałośc Adsx i Lubuszanin.
Mam pytanko czy te cztery razy na chorwacji to wyjazdy w ciemno.
Są różne opinie (w ciemno ,rezerwacja)jaka jest twoja opinia. :)
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 19.05.2008 15:00

Jesli wybierasz sie poczatek lub koniec sezonu, to jechalbym w ciemno.W ubieglym roku pojechalem na poczatku sierpnia w ciemno i niestety gdyby nie pomoc znajomych, to musialbym wziac hotel za 50 euro doba.Fakt, ze mialem wymagania, bo apartament musial byc na parterze, osobne lozka, wanna i blisko morza.Gdyby nie to, pewnie cos by sie znalazlo.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.05.2008 15:22

o wyjazdach w ciemno w naszych naprawdę przestronnym dziale FAQ
forum/viewtopic.php?t=17807
Pozdrawiam
Kriskaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kriskaz » 19.05.2008 18:03

Lubuszanin napisał(a):Jesli wybierasz sie poczatek lub koniec sezonu, to jechalbym w ciemno.W ubieglym roku pojechalem na poczatku sierpnia w ciemno i niestety gdyby nie pomoc znajomych, to musialbym wziac hotel za 50 euro doba.Fakt, ze mialem wymagania, bo apartament musial byc na parterze, osobne lozka, wanna i blisko morza.Gdyby nie to, pewnie cos by sie znalazlo.

Dzięki za odpowiedz,ja właśnie wybieram się na początku sierpnia więc muszę chyba coś znaleść na necie.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Proszę o namiary na apartamenty riviera Omiś - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone