.png)
.png)
.png)
Gandaliela napisał(a):Witam serdecznie,
Wlasnie wrocilam z Cro do Polski na okres zaliczenia sesji egzaminacyjnej i jak tylko to zamknę to pędzę nazad.
A co do Twojego pytania to plaża w Slatine nie wygląda za ciekawie dość dużej wielkości kamienie, szerokości też nie jest zabójczej, podobnie jak w Arbaniji, więc podejrzewam,że w sezonie będzie dość mocno zatloczona. Jedno co to wyrzuca tam przepiękne muszle ale to też poza sezonem.W sezonie biegają turystyczne sępy i niewiele można znaleźć.
Jesli chcesz odpocząć z dzieciakami to mogę dać namiary na sprawdzony apartament po drugiej stronie Ciovo, Seget donji, ktory posiada wlasną plażę z drobnym żwirkiem własny ogród przez ktory schodzi się na plażę i przesympatycznych gospodarzy.
Poza tym wydostanie się z Ciovo w okresie sezonu to męka, prowadzi tam tylko jeden most na ktorym są nieustające korki, korki ,korki
Pozdrawiam
Gandaliela
.png)
Gandaliela napisał(a):Że niby ja? A dlaczego? Pragnieniem mojego zycia stalo się zamieszkanie w Chorwacji i ten tam na gorze przychylil się do mojich skomleń i dal szansę. Nie chcę za wiele tlumaczyć coby nie zapeszyć.
Spędzam tam poprostu w chwili obecnej wiekszość swojego czasu a Polsce trzymają mnie już tylko studia, ktore muszę skończyć bo obrona dyplomu szykuje się na lato tego roku. Ponieważ mieszkam w Trogirze a profesja partnera wymaga ciąglej jazdy autem okolice poznaję dogłębnie więc staram się coś od siebie doradzić. Też mam syna (7 lat) i też wczesniej spęędzałam z nim wakacje w Cro.
Jesli tylko mogę pomóc to bardzo chętnie, do dysopozycji rodakow cromaniaków będę rownież w sezonie wakacyjnym, jak komu potrzeba dam swoj chorwacki numer.
W chwili obecnej sama potrzebuję pomocy bo koniec lutego chcę wracać i szukam kogoś z Cromaniaków, który będzie się wybierał w tamtą stronę.
Zatem pozdrav
.png)
.png)
Gandaliela napisał(a):Nie no, spokojnie, nie przepraszaj, nie ma za coNie wiedzialam tylko dlaczego akurat Kolumb
![]()
Sama sie jakieś dwa tygodnie temu po tych plażach włoczylam zbierają cudowne muszle to podala wlasny osąd na forum. Osobiscie bym się na Ciovo od strony Trogiru nie pchala, o wiele piekniejszy jest rejon po drugiej stronie wyspy, widoki , dzikie atoczki, cudo. Mam nawet namiar na apartamenty, syn wlasciciela jest dość znanym w Dalmacji spiewakiem, glos ma cudo, chetnie balują z gośćmi, mogę polecić
Buziaki wszystkim
.png)
Gandaliela napisał(a):Sama sie jakieś dwa tygodnie temu po tych plażach włoczylam zbierają cudowne muszle to podala wlasny osąd na forum. Osobiscie bym się na Ciovo od strony Trogiru nie pchala, o wiele piekniejszy jest rejon po drugiej stronie wyspy, widoki , dzikie atoczki, cudo.
.png)
.png)
Gandaliela napisał(a):Że niby ja? A dlaczego? Pragnieniem mojego zycia stalo się zamieszkanie w Chorwacji i ten tam na gorze przychylil się do mojich skomleń i dal szansę. Nie chcę za wiele tlumaczyć coby nie zapeszyć.
Spędzam tam poprostu w chwili obecnej wiekszość swojego czasu a Polsce trzymają mnie już tylko studia, ktore muszę skończyć bo obrona dyplomu szykuje się na lato tego roku. Ponieważ mieszkam w Trogirze a profesja partnera wymaga ciąglej jazdy autem okolice poznaję dogłębnie więc staram się coś od siebie doradzić. Też mam syna (7 lat) i też wczesniej spęędzałam z nim wakacje w Cro.
Jesli tylko mogę pomóc to bardzo chętnie, do dysopozycji rodakow cromaniaków będę rownież w sezonie wakacyjnym, jak komu potrzeba dam swoj chorwacki numer.
W chwili obecnej sama potrzebuję pomocy bo koniec lutego chcę wracać i szukam kogoś z Cromaniaków, który będzie się wybierał w tamtą stronę.
Zatem pozdrav