mysza73 napisał(a):Ja nie mam tego problemu, bo od dziś pezechodzę na dietę![]()
Nie mam w domu wagi i dobrze mi się z tym żyje
kmichal napisał(a):najważniejsze, że piękne te detale ... ...
Styl manueliński zdecydowanie może się podobać
.png)
mysza73 napisał(a):Ja nie mam tego problemu, bo od dziś pezechodzę na dietę![]()
kmichal napisał(a):najważniejsze, że piękne te detale ... ...
.png)

.

.png)
..png)
Nie mam w domu wagi i dobrze mi się z tym żyjemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja nie mam tego problemu, bo od dziś pezechodzę na dietę![]()
.png)
.png)
Ooooo, a kiedy lecisz?Buber napisał(a):Relacja jak znalazł dla mnie - już tam niedługo, już za momencik ...więc proszę się sprężyć z relacją.
.png)
piekara114 napisał(a):Mapa pod pomnikiem niezmiennie robi ogromne wrażenie...
Buber napisał(a):No pięknie.
Buber napisał(a):Relacja jak znalazł dla mnie - już tam niedługo, już za momencik ...więc proszę się sprężyć z relacją.
moniab napisał(a):Prosimy o więcej bo trzeba coś zaplanować na tegoroczne wakacje
.
..png)

.png)

.png)

.png)
mysza73 napisał(a):Buber napisał(a):Relacja jak znalazł dla mnie - już tam niedługo, już za momencik ...więc proszę się sprężyć z relacją.
Ooooo, a kiedy lecisz?
...bo my z Potter świętujemy tam dzień kobiet
.png)
No to będę miała kogo podpytywać o świeżutkie infoBuber napisał(a):mysza73 napisał(a):Buber napisał(a):Relacja jak znalazł dla mnie - już tam niedługo, już za momencik ...więc proszę się sprężyć z relacją.
Ooooo, a kiedy lecisz?
W styczniu.
Nie oglądam tej tvBuber napisał(a):mysza73 napisał(a):...bo my z Potter świętujemy tam dzień kobiet
Słyszałem o tym marcowym cyklu imprez w stolicy Portugalii ...coś było nawet w TVP.
Również dziękuję Mrooczkom ... za wszystkie relacje i czakam na ciągi dalszeBuber napisał(a):A Marzenie dziękuję za brak skoku w bok, z portugalskiego skoku w bok, bo już niewiele czasu mi zostało.
Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku

.png)
.png)
Buber napisał(a):A Marzenie dziękuję za brak skoku w bok, z portugalskiego skoku w bok, bo już niewiele czasu mi zostało.
mysza73 napisał(a):Również dziękuję Mrooczkom ... za wszystkie relacje i czakam na ciągi dalsze
tony montana napisał(a):Pasteis de Belem zdecydowanie warte powstania w kolejce, ona zresztą bardzo szybko idzie.
Jedliśmy też je w Sin trze, ale słabsze
Powrót do Portugalia - Portugal