Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomoże ktoś wybrać miejsce i kwaterę?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Altra
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Altra » 10.01.2011 22:23

Witam,

Pierwszy raz się wybieram z dzieciarnią (3 i 6 lat) i zupełnie nie wiem gdzie. Często odtsraszają mnie ceny - szukam czegoś za ok 50 EUR za dobę, w jakimś spokojnym miejscu, najlepiej rejon KRK i wyżej, żeby nie było za daleko od Polski bo dzieciarnia nie wysiedzi w aucie. Dodatkowo poszukuję miejsca, gdzie zejście na plażę nie będzie jakieś strome bo widziałam, że takie bywają, no i żeby przy brzegu było płytko dla dzieciaków.

Czy możecie mi coś podpowiedzieć? Najlepiej z jakimś namiarem na kwaterę jeśli macie sprawdzoną?
Bo czuję, że przedobrzyłam z poszukiwaniami i mam chaos.
Będę wdzięczna za pomoc!!!
Altra
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Altra » 11.01.2011 19:39

Poszperalam jeszcze i interesowalby mnie rejon Istrii np Lovran, albo Krk np Vrbnik. Czy te miejsca spelniaja moje kryteria?
Czyli spkojna miescina, no i zejscie na plaze spokojne zeby nie ryzykowac z dzieciaczkami. I czy w ogole taka cena jest realna? Bo jak szukam to widze ze latwo nie jest.
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 06.02.2011 21:34

Jak z takimi dzieciaczkami , to polecić Tobie mogę wyspę Rab a miejscowość Lopar. Jest tam Rajska Plaża . Piękna piaszczysta i płytka , prawdziwy raj dla dzieciaczków. W samej miejscowości jest sporo atrakcji dla dzieci ( np.wesołe miasteczko ). Warto trafić tam w sierpniu na Lopa-rską noc, niesamowite przeżycia :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 06.02.2011 21:54

Altra ...
Czy to musi być apartament (chcesz sobie gotować) czy może być pokój na zasadzie pensjonatu oferujacy śniadania.
Jeżeli chcesz ten pensjonat to mam namiar w KRK.
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 07.02.2011 00:12

a może Kolega ma jakiś namiar na Baśka ( KRK ) ?
chętnie poproszę :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.02.2011 08:36

kryniu88888 napisał(a):a może Kolega ma jakiś namiar na Baśka ( KRK ) ?
chętnie poproszę :)

Niestety nie mam.
Tak się składa, że jakoś nigdy nie przyszła mi mysl aby je zapisywać, jadę zawsze w to samo miejsce więc byłoby to bezcelowe.
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 07.02.2011 09:13

Dzięki za odpowiedz :)
Ja co roku uderzam w inne miejsce a w tym roku chcemy jechać do Baśki i rozpocząłem szukanie ciekawych sprawdzonych kwater, by nie mieć problemów z 5 miesięcznym bobaskiem :)
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 12.02.2011 12:12

witam,
nie będę oryginalna i zapytam, czy ktoś z Was mógłby polecić mi jakiś miłe miejsce, gdzie jest blisko do plaży (a plaża interesująca:]), fajna okolica do zwiedzania i ogólnie jest co robić. Szukam od razu apartamentu dla 4 osób (2 pary). Cena tak może do 50 euro za dobę (jeśli będzie taniej to nie pogardzę:]).
to nasz pierwsze wakacje w Chorwacji i nie mamy zielonego pojęcia dokąd się wybrać. Jest tyle ładnych miejsc, że nie wiadomo co wybrać.
Liczę na Waszą pomoc.
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 12.02.2011 12:28

w jakim terminie poszukujesz kwater ? gdyż jeśli na lipiec, to może być b.ciężko wszystko co tańsze i blisko morza jest już dawno zarezerwowane .
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 12.02.2011 13:02

Szukam czegoś od 8 sierpnia do 19. Chciałabym coś konkretnego, link do miejscowości, apartament i już:P Wiem idę na łatwiznę i chce mieć wszystko podane jak na talerzu, ale jak się nie wie dokąd jechać, jaka miejscowość jest atrakcyjna to ciężko w tym wszystkim się połapać.
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 12.02.2011 13:06

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Znalazłam coś tego typu, ale czy są to fajne miejscowości i dobre apartamenty, to tego nie wiem.
kryniu88888
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kryniu88888 » 12.02.2011 14:37

Hvar jako wyspa jest piękna . Jeśli kochacie nocne życie, to spróbuj poszukać w miejscowości Hvar, jest to miasto nocnego życia :) Każda noc to imprezy w knajpach przy promenadzie jakby tego było mało wiele otwartych imprez odbywa się na jachtach :) Możesz tam znaleźć plaże żwirowe i kamieniste, dla każdego coś miłego i jest również gdzie ponurkować . Hvar charakteryzuje się wysokim standardem i nie jest tam najtaniej ale jeśli ktoś lubi się bawić to polecam gorąco. Co do kwater , to nie podejmę się oceny,bo nic mi one nie mówią .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone