Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pokój 2-osobowy na Istrii

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
viverka
Odkrywca
pokój 2-osobowy na Istrii

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 02.06.2006 13:27

Szukam 2-osobowego pokoju na Istrii w przystępnej cenie na wrzesień.. Będę wdzięczna za pomoc w znalezieniu jakiegoś kontaktu. Pozdrav :)
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 08.06.2006 08:17

wystarczy wklikać w komp zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link znaleźć miejscowość i juz
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 08.06.2006 10:01

Chodziło mi bardziej o jakieś sprawdzone i warte polecenia miejsca przez uczestników forum :roll: Ale dzięki Vegusia za odp.
darek765
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek765 » 08.06.2006 10:19

Cześć

Ja jadę we wrześniu do Puli na Istrii. Za pokój dwu osobowy w Apartamencie PUNTA VERUDELA płacę 1.040 zł za tydzień. Jest to pokój z tarasem i aneksem kuchennym. Ośrodek przy plaży z basenami.
Pozdrawiam.
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 08.06.2006 10:33

darek765 ja też wybieram się we wrześniu :D przeglądałam ofertę tego ośrodka ale jednak jak dla mnie troszkę drogo. Interesuje mnie coś max. do 30 euro za dobę (a najlepiej jeszcze mniej).. więc poszukuję dalej (mam nadzieję z dobrym skutkiem zakończę te poszukiwania). Ogólnie w grę wchodzą też inne regiony (np. Dalmacja) - ciężko się zdecydować bo wybór spory :wink: a rozeznania zbytniego jeszcze mi brak. Pozdrawiam :)
darek765
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek765 » 08.06.2006 10:58

Hej
Biuro Tur. Adriatyk miało w promocji ten ośrodek. Wiem, że promocja trwała do końca marca. Szczegóły na stronie www. adriatyk. pl. W tym czasie też tanio wychodził ośrodek CROATIA w Dalmacji . Cena za apartament we wrzesniu około 500 zł za dwie osoby.
Pozdrawiam
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 08.06.2006 11:11

Ooo.. :) widzisz tu już by się mogło coś wybrać.. dzięki za wyciągnięcie pomocnej dłoni.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.06.2006 12:10

Premantura, płaciłem 16 euro za 2 osoby, ale 3 lata temu byłem tam osotatnio. 0038552575073 Elvira. We wrześniu spokojna miejscowość, super miejsca plażowania (można np podjechać rowerami, autem lub na nóżkach), urokliwe zatoczki, doskonały Kameniak do spacerów. Dobre miejsce do zwiedzania okolicy. Pozdrawiam
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 08.06.2006 14:09

Mozesz spróbować tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link aktywna tylko włoska flaga ale bez problemu dogadasz się po angielsku.
Byłem tam 3 lata temu. Apartamentów masa.
Miejscowość Banjole, żabi skok od Puli, kąpiel w zatoczce z półkami skalnymi dość dużych rozmiarów, dzieciaki nie miały problemu.
We wrześniu z rezerwacją może już nie być kłopotu - lipiec i sierpień to miesiące w któych te apartamenty okupują Włosi.
jurek13
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurek13 » 30.07.2007 11:30

Witam
Maciek1956, czy mozesz cos przyblizyc na temat tej kwatery,
a najlepiej podaj jakies namiary na priva
lub napisz do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bo mnie zainteresowalo
pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje