Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Iggy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iggy » 02.06.2012 21:55

weldon napisał(a):Wczoraj była afera na A4, chyba, że się korki na bramkach zrobiły - tragedia?

Oj, tam... Tylko problemy są nagłaśniane. A tu trzeba nie tylko źle, ale przede wszystkim konstruktywnie i kreatywnie podejść do problemów transportowych. Jak np. taki Jacek Gmoch, który radzi i pomaga nawet w tej kwestii, choć - niestety - w swoim stylu:
Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol:
realista2
Cromaniak
Marna jakość obrazu transmisji w TVP HD

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 03.06.2012 17:55

Zbudowano stadiony, autostrady, odnowiono dworce kolejowe, wydano miliardy, a zaoszczędzono na kilku kamerach TV ? Obraz zdecydowanie gorszy od tego z C+ T-mobile. Będzie wstyd.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.06.2012 18:35

Z Grecją ciepło, ale pod dachem, bo ma padać ...

Macie dach? ;)
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 04.06.2012 06:13

Rośnie strefa kibica na wrocławskim Rynku. Pojąć nie mogę sensu takiej lokalizacji, nie tylko ja zresztą. Kolejny samobój ekipy Dutkiewicza.

Toitoi Ratusz :evil:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.06.2012 06:29

A tutaj, jak widzę, masz takie same wątpliwości jak ja, kiedy zobaczyłem Waszą strefę.
Kompletne nieporozumienie, mz, blokować rynek na tak długi okres czasu.

U nas powstają dwie strefy, obie urozmaicone i raczej oddalone od siedzib ludzkich.

Trochę zaczynają płakać nad zielenią, niszczoną przy okazji, ale obawiam się, że tego nie da się uniknąć.

Poznań, za to, będzie miał obwodnicę dużo szybciej, niż zakładali.
Też przyjemnie.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 04.06.2012 06:48

weldon napisał(a):Kompletne nieporozumienie, mz, blokować rynek na tak długi okres czasu.

Cyrk zacznie się jak ta nieszczęsna strefa wreszcie ruszy. Już mniejsza o tych turystów, którzy sobie zdjęcia na Rynku nie zrobią. Ale w godzinach porannych przez Rynek przelewa się fala ludzi spieszących się zwyczajnie do pracy. Przez miesiąc będą się teraz co rano rewidować :roll: :?

weldon napisał(a):Trochę zaczynają płakać nad zielenią, niszczoną przy okazji, ale obawiam się, że tego nie da się uniknąć.

Zieleń mówisz? A wiesz, że drugą strefę mamy w Parku Szczytnickim przy pergoli :? :evil:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.06.2012 07:01

Przedsmak "strefy kibica" widziałem w sobotę w postaci napierd... angielskich "turystów" którzy darli mordy za Solnym.

Wyrazy współczucia dla mieszkańców.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.06.2012 07:04

FUX napisał(a):Przedsmak "strefy kibica" widziałem w sobotę w postaci napierd... angielskich "turystów" którzy darli mordy za Solnym.

Wyrazy współczucia dla mieszkańców.

To już sobie wyobrażamy, co się, w ulubionym przez tych angoli, Krakowie działo :D

Ja mam tylko komuchów ze wschodu, więc ... pełna kultura ;)

Jest taka grupa wolontariuszy, Solidarni czy jakoś tak się nazywają, którzy obiecali zaopiekować się gośćmi :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 04.06.2012 07:08

marze_na napisał(a):Toitoi Ratusz :evil:

Nie ma to jak zaprezentować uroki miasta 8O

Ktoś nie ma wyobraźni.

Połowa lipca. Wywiad w BBC.
-Z czym pani, panu kojarzy się Wrocław ?
-Ze smrodem ToiToi-a
:wink:

Ja jutro obejrzę warszawski stadion. Dostaliśmy zlecenie od UEFA, chyba mają nóż na gardle, skoro ściągają sprzęt z Gdańska. :wink:
8)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.06.2012 08:11

Czy ktoś się orientuje po co niektórzy kierowcy zakładają na swoje samochody flagi narodowe :?: Co to święto jakieś czy wojna się zbliża bo nie wiem :?

;) :lol: :mrgreen:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.06.2012 08:24

A ja ciekaw byłem, czy ozdabiacie i jak swoje samochody, domy ... :)
Fajne są takie kondoniki na lusterka.

Ja mam chorągiewki na szyby w samochodzie, ale nie zakładam.

Ja wiem?
Biorąc pod uwagę, że już widać w Warszawie całą masę różnych symboli narodowych różnych drużyn,
to głupio by było, nie wykazać się jakaś formą wsparcia dla naszych piłkarzy.

Święto nie święto, jednak to reprezentacja, a przed meczami odgrywa się hymn, więc to miłe,
że się identyfikujesz z tą reprezentacją :D
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 04.06.2012 08:28

weldon napisał(a):A ja ciekaw byłem, czy ozdabiacie i jak swoje samochody, domy ... :)
Fajne są takie kondoniki na lusterka.

Ja wiem?
Biorąc pod uwagę, że już widać w Warszawie całą masę różnych symboli narodowych różnych drużyn,
to głupio by było, nie wykazać się jakaś formą wsparcia dla naszych piłkarzy.

Święto nie święto, jednak to reprezentacja, a przed meczami odgrywa się hymn, więc to miłe,
że się identyfikujesz z tą reprezentacją :D

Gdańsk
Cała Trasa Armii Krajowej ("7") - wiszą flagi wszystkich państw biorących udział w Euro, to samo Ulica Słowackiego - czuć juz na maxa atmosferę wielkiego święta.

Codzienny raport z Ulicy Nowa Słowackiego (trasa łącząca lotnisko Rębiechowo z Wrzeszczem - a dalej ze stadionem ;) - dziś korek jak za dawnych dobrych ;) czasów od ronda na Niedźwiedniku - stały dwa pasy (zamiast jak jeszcze przed kilkama dniami - jednego). Powód okazał się prozaiczny - mały mobil z francuskim logo się zepsuł, drugi brał go na hol - trzeba było go nieco wyminąć, a KAŻDY musiał obejrzeć dodatkowo coś to się stało :)

Pozostaje miec nadzieje, że do przylotu Repry Niemiec zdążą się "pociągnąć" stamtąd :)

pozdro
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.06.2012 08:35

weldon napisał(a):...

...

Mam tak samo ;)

Mam jeszcze dodatkowo potężną flagę Chorwacji... w razie co :lool:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 04.06.2012 08:35

Iggy napisał(a):
weldon napisał(a):Wczoraj była afera na A4, chyba, że się korki na bramkach zrobiły - tragedia?

Oj, tam... Tylko problemy są nagłaśniane. A tu trzeba nie tylko źle, ale przede wszystkim konstruktywnie i kreatywnie podejść do problemów transportowych. Jak np. taki Jacek Gmoch, który radzi i pomaga nawet w tej kwestii, choć - niestety - w swoim stylu:

:lol: :lol: :lol: :lol:

hehe, mało nie oplułem monitora ze śmiechu jak to zobaczyłem :)
Mój ulubiony Gmoszek, mistrz narracji i król smaku :)

Człowiek, który "pamięta Karagunisa, jak ten pałętał mu się między nogami" czy rubasznie strofujący Janka Tomaszewskiego zwracający się do Janka po przyjacielsku "...Tomek... ma specyficzne poczucie humoru, lubi być na świeczniku, ale jest wielkim patriotą.. "

:)

Wybaczcie mi OT, nie strzelajcie pls ;) - ale MUSZĘ (poniżej), skoro w temacie piłkarskim o Gmoszku było to lecę dalej

Człowiek Kontaktów
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.06.2012 08:41

Leszek Skupin napisał(a):
weldon napisał(a):...

...

Mam tak samo ;)

Mam jeszcze dodatkowo potężną flagę Chorwacji... w razie co :lool:

Chorwacji nie mam.

Za to mam bilans "plusów dodatnich i plusów ujemnych",
za które to inwestycje gotów jestem sobie powiesić polską flagę na domu,
czego pewnie nie omieszkam uczynić w przyszły piątek.

A co ... 8)

:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 115
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone