Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 01.06.2012 07:34

Osób 300. Biletów 600. Dokładnie 570 zdaje się.

Jutro reszta.

Jeszcze zdążysz ... :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 01.06.2012 07:36

A ja mam info, że po 500 rozdają, dziś, jutro i w poniedziałek.

W poniedziałek też przylatują ok. 16 niemieccy kadrowicze i to podobno nie byle czym bi Jambo.

Swoją drogą trochę się dziwię - prosto z samolotu na ten publiczny trening na 18 pojadą?
Dziwne.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 01.06.2012 07:39

W tefałenie mówili o tych ilościach.

Coś wspominali, że giermańcy coś dorzucili z własnej puli - może właśnie te 70?

Jeszcze jeden problem, dla przebywających w Strefie Kibica - (oprócz Warszawy) obowiązują karty płatnicze, ale koniecznie zbliżeniowe.
tony montana
Weteran

Postnapisał(a) tony montana » 01.06.2012 07:46

Jacek S napisał(a):A ja mam info, że po 500 rozdają, dziś, jutro i w poniedziałek.

W poniedziałek też przylatują ok. 16 niemieccy kadrowicze i to podobno nie byle czym bi Jambo.

Swoją drogą trochę się dziwię - prosto z samolotu na ten publiczny trening na 18 pojadą?
Dziwne.

Nową Słowackiego Jacku, Nową Słowackiego :)

Przetestowałem przed chwilą - tylko troszkę "zatwardzenia" przy buirowcu koło Chrzanowskiego było, światła trzymają, ja poleciałem na Partyzantów, a Ci którzy jechali w stronę Grunwaldzkiej (Galerii) chwilę musieli postać, póki co tragedii nie ma ...

pozdro :)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 01.06.2012 07:47

weldon napisał(a):W tefałenie mówili o tych ilościach.

Coś wspominali, że giermańcy coś dorzucili z własnej puli - może właśnie te 70?

Pamiętasz taki napis na murach?
TV kłamie

:wink:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 01.06.2012 07:50

A, tak a propos, treningu prosto z samolotu, to oni przecież, również prosto z samolotu, na mecze we Lwowie i Charkowie będą latać, więc to pewnie zamierzone posuniecie :)

Pamiętam DTVsz ;)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 01.06.2012 07:54

Co to DTVsz?
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 01.06.2012 08:00

DTV - Dziennik Telewizyjny.

DTVsz - DeTeFałsz :)

EDIT: dobrze, że nie poszedłeś, bo już afera jest.
Ludzie nie mogą się doliczyć tych biletów, bo się jakoś szybko skończyły,
a oni dalej stoją i stoją ... :?
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 01.06.2012 16:34

marze_na napisał(a):
Jacek S napisał(a):Kiepura - nie wiedziałem, że z Ciebie taki poliglota...szacun.
:wink:

:lol:

ja bym nieśmiało prosiła o tłumaczenie ...

W dobie tłumacza google to chyba nie problem, zorientowac się co tam jest napisane.

Zresztą zastanówcie sie czy czytać, zwłaszcza komentarze. Lubicie jak z nas się naśmiewają (delikatnie to nazwałem) ?
marze_na
Koneser

Postnapisał(a) marze_na » 01.06.2012 21:19

Przewrażliwiony jesteś trochę.
Tłumacz google wyrzuca czasem potworne bzdety, zwłaszcza gdy wychodzimy poza angielski czy niemiecki.
Poza tym zwyczajnie nie chce mi się wklejać całości w translator. Jeśli więc Tobie się chciało to mógłbyć po krótce streścić to co wkleiłeś. Tyle.

EDIT: Onet się postarał. Chorwaci o polskiej gotowości do EURO
Iggy
Cromaniak

Postnapisał(a) Iggy » 02.06.2012 00:25

marze_na napisał(a):EDIT: Onet się postarał. Chorwaci o polskiej gotowości do EURO

Trzeba jeszcze przypomnieć, że w 2004 roku UEFA chciała odebrać Portugalii organizację Euro, bo opóźnienia mieli daleko gorsze, niż my i Ukraina razem wzięci. A czym się to skończyło? Wielkim sukcesem Portugalii zarówno organizacyjnym, jak i sportowym (zostali v-ce mistrzami Europy).

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że historia lubi się powtarzać ;-)
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 02.06.2012 05:55

Majowie zapowiadali koniec świata ...

Historia pisania dziwnych rzeczy przez dziennikarzy często się powtarza ;)

:)

EDIT: Hiszpanie.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 02.06.2012 06:38

Kiepura napisał(a):W dobie tłumacza google to chyba nie problem, zorientowac się co tam jest napisane.

Zresztą zastanówcie sie czy czytać, zwłaszcza komentarze. Lubicie jak z nas się naśmiewają (delikatnie to nazwałem) ?

Jestem tego samego zdania co marze_na.

marze_na napisał(a):Tłumacz google wyrzuca czasem potworne bzdety, zwłaszcza gdy wychodzimy poza angielski czy niemiecki.
Poza tym zwyczajnie nie chce mi się wklejać całości w translator. Jeśli więc Tobie się chciało to mógłbyć po krótce streścić to co wkleiłeś.

Rozumiem, sensacja, trzeba na gorąco się z nami podzielić...choć za chwilę sam piszesz:

Kiepura napisał(a):Zresztą zastanówcie sie czy czytać, zwłaszcza komentarze.

:?
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 02.06.2012 06:51

Wiesz, już kilka razy, nie tylko wśród zagranicznych znajomych spotkałem się z pewnym "rozczarowaniem", ponieważ byli pewni, że damy doopy, a tutaj przeżywają szok.

To chociaż tyle próbują, że szukając dziury w całym, starają się ukryć zaskoczenie, jakie przeżywają.
Po prostu pewne rzeczy nie mieszczą im się w głowie.

Nic, to ... sześc dni do początku ... i miesiąc do końca :D

A potem odpocznę ;)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 02.06.2012 06:58

weldon napisał(a):EDIT: dobrze, że nie poszedłeś, bo już afera jest.
Ludzie nie mogą się doliczyć tych biletów, bo się jakoś szybko skończyły,
a oni dalej stoją i stoją ... :?

Zobacz(cie) relację z rozdawania wejściówek w Panoramie z 1 czerwca...

:?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 113
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone