Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 12:29

Oczywiście wiem wielbłądzie co miałem na myśli :

forum/viewtopic.php?t=30241&postdays=0&postorder=asc&start=105

:smo:
Dromader
Cromaniak

Postnapisał(a) Dromader » 02.02.2011 12:44

alessandro1977 napisał(a):Oczywiście wiem wielbłądzie co miałem na myśli :

forum/viewtopic.php?t=30241&postdays=0&postorder=asc&start=105

:smo:

Ot ci pamiętliwy ... ale masz rację Olek, "ząb za ząb" musi być :wink:
Na przyszłość zróć proszę tylko uwagę, że istotne dla Ciebie słowo ująłem w cudzysłowiu :lool: :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 13:17

Cudzysłów przyjacielu nie jest tutaj najważniejszy a honorowe przyznanie sie do błędu... :wink:
Nie byłoby linczu - nie byłoby tematu...
Dromader
Cromaniak

Postnapisał(a) Dromader » 02.02.2011 13:24

Najważniejsze, że się nie opluliśmy :wink:

Pozdrav
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 14:21

To byłaby przesada z powodu takiej "pierdoły"... :D :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.02.2011 18:30

Macieju obawiam się, że nie będzie Cię stać na obiektywną ocenę sytuacji. Jesteś kibicem Lecha, nie uda się. Jestem aktywnym kibicem własnej aktywności sportowej i nawet całkiem nieźle mi wychodzi i kibicowanie i sama aktywność. Piłki nie oglądam zbyt często........ bo jest byle jaka i są na stadionach bandyci.
Oglądam skoki, bo tam kolesie z Wejherowa, z Katowic, z Puszczykowa razem dopingują naszych skoczków a potem idą na piwko. To jest czad.

Potrafisz sobie wyobrazić tych samych kolesi z transparentami z nazwami swoich miast na jednym stadionie......... Nikt nie ma tyle śliny
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 02.02.2011 23:26

Kaszubie zaraz widać że na piłkę nie chadzasz. Nie wiem jak tam u Was na Lechii/Arce ale u nas z atmosferą i chodzeniem całych rodzin nie ma żadnych problemów. Jak wczoraj wspomniano na konferencji na meczu LEcha nie byłoby możliwe żeby taki spity obywatel (ten opluty bidula w patriotycznym dresie) pojawił sie na trybunach. Sami menelstwo wypleniliśmy i z tego jesteśmy dumni.
Co do wspólnego kibicowania na słynnym już meczu na trybunie na którą abordaż zrobił pan dresik wspólnie dopingowali kibice z calej Polski z teoretycznie wrogich obozów: Lech, Pogoń, Legia, JAgelonnia, Śląsk i wieeeeele mniejszych ośrodków.
Nie ma co demonizować śladem GW, nie ma też co mitologizować małyszowej publiczności. Niestey fakty są takie że ładnie to wygląda tylko w telewizji, połowa schlana, jedyne co potrafią zrobić to dymać te śmiszne wuwuzele. Ale ok nie będę jak goście z wyborczej, nie bywam na takich imprezach to się nie wypowiadam.
PozdraV
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 03.02.2011 00:07

Macieju, taka śliczna buzia patrzy na nas z Twojego avatarka, że nie mam ochoty na polemikę o jakichś tam menelach.

Rozumiem, że to córeczka.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2011 06:04

Maciej napisał(a):, połowa schlana, jedyne co potrafią zrobić to dymać te śmiszne wuwuzele. Ale ok nie będę jak goście z wyborczej, nie bywam na takich imprezach to się nie wypowiadam.
PozdraV

Przeciez sie juz wypowiedziałeś ;)
Ty to powinieneś w polityce robić a nie w radiu.
Tam to jest normalna sekwencja:
"Nie chciałbym Pana obrazic,mowiąc żes Pan agent,zdrajca i zaprzaniec,wiec nie powiem,żes Pan agent,zdrajca i zaprzaniec " :wink:
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 03.02.2011 06:51

Masz rację poszło w eter po stereotypach, kajam się i tłumaczę zmęczeniem, także tą dyskusją.
Proponuję wrócić do meritum wątku, chyba nawet czytelnicy GW nie uwierzą, że najwazniejszym problemem przed Euro jest plujący Litar ;)
Tym bardziej, że za sprawą głupich przepisów UEFFA polskich kibiców na trybunach będzie jak na gospodarzy niewiele :(
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 03.02.2011 06:53

kaszubskiexpress napisał(a):Macieju, taka śliczna buzia patrzy na nas z Twojego avatarka, że nie mam ochoty na polemikę o jakichś tam menelach.

Rozumiem, że to córeczka.

Niestety moja twarz "nieco" starsza ;), choć mówią że Kornelka do tatusia mocno podobna :lol:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.02.2011 10:31

Maciej napisał(a): bla, bla, bla

Urzekła mnie Twoja historia, naprawdę...

Dzięki za piękny poranek. Obśmiałem się do łez.

Nie słucham radia od wielu lat, koloryzują tam rzeczywistość równie udanie jak GW. Jeżeli rzeczywiście jesteś dzienikarzem radiowym, potwierdziłeś tylko mój wybór.

Oglądam skoki, bo tam kolesie z Wejherowa, z Katowic, z Puszczykowa razem dopingują naszych skoczków a potem idą na piwko. To jest czad.

Bez porównania. Mowa jest o niszowej konkurencji, która na większą skalę uprawiana jest jedynie w pięciu, może siedmu krajach. Na topowe zawody na światowym poziomie, trzy lub cztery w roku przychodzi góra 30 tysięcy ludzi. Standardowo tysiąc. Na zawody krajowe 50. Fenomen Małysza to próba zaleczenia narodowych kompleksów i tyle.
Cytując klasyka :
Piłka nożna to nie sprawa życia i śmierci. To rzecz znacznie ważniejsza!

Nie jestem wielkim fanem reprezentacji, byłem na dwóch meczach w Krakowie, raczej z ciekawości niż z chęci. Nie zauważyłem żuli, pijanych etc. (dla jasności, mówię o swoich spostrzeżeniach). W jaki sposób take osobniki dostały się na stadion w Poznaniu ? To jest raczej większy problem w świetle Euro 2012 niż to "plucie z odpryskami". Dlaczego ochrona i organizatorzy dopuszczają do tego, aby "gibający się" weszli i przebywali na stadionie ?

Mecze ligowe to inna bajka, poziom organizacji i bezpieczeństwa jest na nich znacznie wyższy (znów mówię o swoich spostrzeżeniach).
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 03.02.2011 10:37

Tak, to bedzie niezapomniane euro. Impreza zapewne kilkudziesieciokrotnie wieksza niz Grunwald 2010 wiec i tyle samo wiekszy wstyd, korki i zdziwienie brakiem wszystkiego zagraniczni turysci :oops:

Jak ktos ma odmienne zdanie to pogadamy PO wszystkim

Choc w duchu mam nadzieje, ze nia mam racji :wink:
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 03.02.2011 10:45

Kiepura napisał(a):
Maciej napisał(a): bla, bla, bla

Urzekła mnie Twoja historia, naprawdę...

Dzięki za piękny poranek. Obśmiałem się do łez.

Nie słucham radia od wielu lat, koloryzują tam rzeczywistość równie udanie jak GW. Jeżeli rzeczywiście jesteś dzienikarzem radiowym, potwierdziłeś tylko mój wybór.

JAk jeszcze raz powoli najpierw przeczytasz a potem wyjaśnisz o co Ci chodzi i dlaczego manipulujesz moją wypowiedzią to chętnie odpowiem.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 03.02.2011 10:54

Widziałem Ateny, gdzie była niedawno olimpiada i to dopiero był cud, że tam się taka impreza udała.

Mistrzostwa Świata, a więc dużo większa impreza, udała się w takim kraju jak RPA,
gdzie wszyscy straszyli, że kradną, gwałcą i mordują, więc kompletnie nie rozumiem,
dlaczego u nas miałoby się nie udać?

O ile sobie przypominam, to wszelkie kontrole i podejrzenia o machlojki, korupcję i zacofanie
to wciąż współorganizatorów dotyczą, a nie nas?

No, chyba, że się tak maskujemy?

Ja, w każdym razie, zaskoczony jestem tempem realizacji stadionu.

Już są chętni na organizację różnych imprez przed mistrzostwami, natomiast, jak się okazuje,
tereny wokół stadionu, wbrew temu, co malkontenci mówią, nie będą rozbudowywane przed mistrzostwami ze względu na UEFA, a nie dlatego, że nie potrafimy i się nie wyrobimy.

W końcu, w 1955 zorganizowaliśmy V Światowy Festiwal Młodzieży i Studentów w Warszawie,
a, biorąc pod uwagę warunki, to takie Mistrzostwa przy tym to pikuś. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone