Pisałem już w pierwszym poście że termin pojawienia się publikacji dotyczących meczu z LISTOPADA nie jest przypadkowy...
Dromader napisał(a):Nie wiem, co robił wcześniej ten, jak go nazywasz "liść", ale czy chciałbyś, aby ktoś na ciebie pluł? Zarówno samo zajście na filmie (obojętnie czy wycięte i przycięte), jak i Twój komentarz oddają poziom polskich "stadionowych fanów" ....

Maciej napisał(a): termin pojawienia się publikacji dotyczących meczu z LISTOPADA nie jest przypadkowy...
.png)
alessandro1977 napisał(a):Dromader napisał(a):Nie wiem, co robił wcześniej ten, jak go nazywasz "liść", ale czy chciałbyś, aby ktoś na ciebie pluł? Zarówno samo zajście na filmie (obojętnie czy wycięte i przycięte), jak i Twój komentarz oddają poziom polskich "stadionowych fanów" ....
Ooo...teraz tutaj próbujesz sił ?
Znowu z marnym skutkiem...
Oszczędź nam pierdół...

.png)
Maciej napisał(a):. Czy to możliwe żeby powodem tygodniowej kampanii medialnej na pierwszych stronach poważnej gazety było oplucie kogoś na stadionie ?
.png)
hepik napisał(a):Maciej napisał(a):. Czy to możliwe żeby powodem tygodniowej kampanii medialnej na pierwszych stronach poważnej gazety było oplucie kogoś na stadionie ?
Ktoś kogoś opluł?
Nie obejrzałeś oświadczenia Markowicza,prawnika i studentki,w którym mówia,że nikt nikogo nie opluł ?
.png)
Wszystko zmierza jednak w kierunku konsumenckim
Sami chuligani cały czas są, ale działają jakby obok, często w ogóle nie docierają nawet na mecze.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.